Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în Capitală pe 1 aprilie 2020. Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea semnificativ

Vremea în Capitală pe 1 aprilie 2020. Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea semnificativ

Vremea in Bucuresti

Vremea 1 aprilie în Capitală. ANM a anunțat că vremea se va răci considerabil și în București. Meteorologii au precizat că în următoarele zile temperaturile vor scădea în toată țara.

Vremea în București

Se pare că iarna nu se oprește odată cu trecerea lunii martie. Aceasta se încăpățânează să rămână și pe timpul lunii aprilie, cel puțin în zonele de munte din țară, subcarpatice și în sudul țării, acolo unde se va depune un strat de zăpadă.

În București, se mențin condiții de precipitații reduse, cu vânt pe tot parcursul zilei, dar, precipitațiile se pot transforma în ninsori. Temperaturile maxime vor de până la 7 grade Celsius.

Pe timp de noapte, temperaturile vor fi foarte scăzute, de până la -5 grade Celsius.

Vremea 1 aprilie 2020 în zonele din România

În Banat, vremea se va răci, iar media maximelor termice se vor situa între 5-6 grade Celsius. Temperaturile minime vor scădea de la o medie de 4 grade spre zi până la -3 grade noaptea.

În Crișana, temperaturile vor scădea accentuat și vremea va deveni rece, iar maximele vor atinge 5-6 grade Celsius. Temperaturile minime vor scădea până la -3 grade Celsius.

În Maramureș, ziua de 1 aprilie va fi rece, cu o medie a temperaturilor maxime de doar 4-5 grade Celsius. Media temperaturilor minime se va situa sub pragul de îngheț, între 3 și 6 grade Celsius.

Vremea în Transilvania va fi deosebit de rece, iar în temperaturile maxime vor ajunge miercuri, 1 aprilie la 4-5 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi negative, și vor oscila între -7 ți -5 grade Celsius.

În Moldova, prognoza meteo pentru 1 aprilie va fi ceva mai schimbătoare. SPecialiștii anunță că temperaturile maxime vor cuprinde 10-12 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi vor atinge între -1 și -3 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea va fi deosebit de rece, media temperaturilor maxime urmând să atingă 6 grade Celsius. După 1 aprilie, meteorologii anunță că vremea se va încălzi considerabil.

La munte, vremea se va răci, iar temperaturile maxime vor fi negative, între -4 și -3 grade Celsius. Iar temperaturile minime vor fi sub pragul de îngheț și va avea variații între -10 și 0 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: