Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 4 iunie 2020. ANM a anunțat temperaturile vor crește și se vor apropia de cele normale

Vremea în România, 4 iunie 2020. ANM a anunțat temperaturile vor crește și se vor apropia de cele normale

Vremea în România, 4 iunie 2020. ANM a anunțat temperaturile vor crește și se vor apropia de cele normale

Vremea în România, 4 iunie 2020. După atâtea zile ploioase, vremea va intra pe un făgaș normal. Meteorologii spun că valorile termice se vor apropia de cele așteptate în această perioadă, așa că ne așteaptă o vreme frumoasă.

Vremea în România 4 iunie 2020, conform ANM

Potrivit ANM, în vest, nord-vest, centru și în zonele de deal și de munte vor mai ușoare ploi. În restul teritoriul fenomele se vor semnala doar izolat. Maximele termice se vor situa între 18 grade, înregistrate în Transilvani, și 28 de grade, întâlnite atât în Capitală, cât și la malul Mării Negre.

Vremea în București

În Capitală, vremea se încălzește considerabil. Temperaturile prognozate pentru 4 iunie 2020 ating o maximă de 25 de grade C. Va fi o zi însorită, deși, parțial, se vor ivi și câțiva nori. Vântul se va domoli, iar ploile vor lipsi cu desăvărșire. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru Capitală!

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, vremea se va încălzi față de zilele precedente. Ploile se vor mai ivi doar în prima parte a zilei, în timp ce-n cea de-a doua parte a zilei soarele va străluci cu putere. Maxima termică va fi de 24-28 grade C, iar minima se va situa în jurul a 13 grade C.

Vremea în Brașov

Vremea se va menține rece pe crestele înalte, însă în Brașov gradel vor urca în termometre. Soarele se va face simțit încă de la primele ore ale dimineții, când se vor înregistra între 7 și 10 grade C. Spre după-amiază, temperaturile vor crește până la o maximă de 17 grade.

Vremea în Cluj

La Cluj vremea se va menține rece, deși temperaturile vor mai crește față de zilele precedente. În cea de-a doua parte a zilei, se așteaptă ploi și posibile descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 19 grade C.

Vremea în Iași

Vremea Iași 4 iunie se anunță a fi extrem de plăcută. Gradele vor urca în termometre și va atinge valoarea de 22 de grade C, temperaturi normale pentru această săptămână a lunii iunie. Soarele va străluci puternic toată ziua, iar vântul se va domoli considerabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: