Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 4 iunie. Meteorologii au anunțat că se încălzește considerabil în Capitală

Vremea în București, 4 iunie. Meteorologii au anunțat că se încălzește considerabil în Capitală

Vremea în București, 4 iunie. Meteorologii au anunțat că se încălzește considerabil în Capitală

Vremea în București 5 iunie. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi considerabil în Capitală. Temperaturile vor crește ajungând la o maximă termică de 25 de grade C. Norii își vor mai face prezența, când și când, însă nu este așteptată ploaie.

Vremea în București 5 iunie

După atâtea zile în care ne-am confruntat cu ploi și chiar vijelii, iată că răsare soarele. Nu se mai lasă așteptat și va străluci cu putere chiar de la primele ore ale dimineții, când vom înregistra 13 grade C. Spre după-amiază, gradele vor urca considerabil în termometre și vom atinge maxima zilei de 25 de grade.

Pe alocuri, ceurl va fi parțial noros, însă vremea plăcută se va menține. Nu sunt așteptate ploi, iar vântul pierde din intensitate. Spre seară, norii se vor mai aduna, iar temperaturile vor mai coborî, însă nu va fi deloc frig. Vremea bună se va menține chiar și a doua zi, pe 6 mai, când maxima termică urcă până la 30 de grade. Ne așteaptă, așadar, zile călduroase și un weekend plăcut.

Prognoza meteo ANM 5 iunie

În București, temperaturile vor urca treptat, ajungând la valori normale pentru luna iunie. Săptămâna aceasta vom avea parte, așadar, de vreme frumoasă, fără ploaie. Maxima termică medie a perioadei se va situa în jurul a 29 de grade.

De-abia după 8 iunie, temperaturile vor mai scădea. Potrivit ANM, probabilitatea de apariție a manifestărilor instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 08-14 iunie. În cea de-a doua parte a lunii iunie, se așteaptă ca vremea să intre pe un făgaș normal și să înregistrăm temperaturi conforme perioadei în care ne aflăm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: