Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekend-ul 4-5 iulie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea

Vremea în weekend-ul 4-5 iulie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea

GALERIE FOTO (2) vremea

Vremea în weekend-ul 4-5 iulie. Chiar dacă ne-am obișnuit cu temperaturile mari, disconfortul termic va fi și mai accentuat în țara noastră în aceste două zile de la finalul săptămânii. Totuși, vor fi zone în care vor fi și precipitații, furtuni și chiar descărcări electrice.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea se menține deosebit de caldă, dar asta nu înseamnă că nu vor exista averse. Atât sâmbătă, cât și duminică bucureștenii vor avea parte de ploaie. Câteva averse însoțite de furtuni și descărcări electrice vor avea loc sâmbătă sprea seară, dar și duminică în prima parte a zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 32 de grade Celsius sâmbătă și 22 – 33 de grade duminică.

Prognoza meteo pentru Constanța

La malul mării, nu vor exista șanse de ploaie în acest weekend, spre fericirea turiștilor. La fel, tenperaturile vor fi mai mult decât plăcute, astfel că inclusiv apa mării va fi caldă. Temperaturile vor fi cuprinse între 23-29 de grade sâmbătă și 24-31 duminică.

Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov, vremea în acest weekend va fi caracterizată de nori și soare. Va fi în continuare cald, pentru că valorile termince înregistrate se vor situa în prejma valorilor de 23-29 de grade Celsius .În ceea ce privește ziua de duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 24 de grade Celsius și 31 de grade în ziua de sâmbătă.

Prognoza meteo pentru Iași

În Iași, ziua de sâmbătă va fi caracterizată de nori și ploaie. Temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade Celsius. Există peste 60% șanse de ploaie, așa că ar fi bine să nu vă lăsați umbrela acasă de această dată. Duminică, șansele de precipitații rămân destul de ridicate.

Valorile termice vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Cluj

În Cluj, în acest weekend va ploua și va fi mai frig decât în restul țării. Minima va fi de doar 18 grade Celsius, iar maxima de 28 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini