Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekend-ul 4-5 Mai 2019. Temperaturile cresc semnificativ

Vremea în weekend-ul 4-5 Mai 2019. Temperaturile cresc semnificativ

Vremea în weekend-ul 4-5 Mai 2019. Temperaturile cresc semnificativ

Vremea 4-5 Mai 2019. Vremea va deveni caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã, când vor fi condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

Vremea 4-5 Mai 2019 Sâmbătă în țară

Vremea va fi în general instabilã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei în sud şi în sud-est şi apropiate de acestea în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în a doua parte a zilei şi în orele serii, în zonele de deal şi munte şi pe arii mai restrânse în restul ţãrii, cu o probabilitate mai mare în nord, nord-vest şi în centru. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi în sud-est, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 13 grade.

Vremea 4-5 Mai 2019. Sâmbătă în București

Vremea va fi caldã în continuare. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice va fi mai mare pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.

Vremea 4-5 Mai 2019. Duminică în țară

Vremea va fi instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în cea mai mare parte a ţãrii. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în regiunile estice şi sud-estice, dar de scurtã duratã şi în restul teritoriului, în timpul ploilor. Temperaturile maxime, uşor mai coborâte faţã de ziua precedentã, se vor încadra în general între 17 şi 23 de grade, iar cele minime între 6 şi 13 grade.

Vremea 4-5 Mai 2019. Duminică în București

Cerul va avea înnorãri temporare, iar probabilitatea de apariţie a averselor, însoţite de descãrcãri electrice, va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 12….13 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: