Redactia.ro
Home » Știri » Vremea pentru vineri și weekend! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Vremea pentru vineri și weekend! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Vremea pentru vineri și weekend! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Vremea pentru vineri și weekend. Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vreme pentru următoarele zile.

Vremea pentru vineri și weekend

Astăzi vremea se va încălzi treptat, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi de scurtă durată. Vremea se va schimba după orele prânzului pe arii restrânse la deal și la munte, iar noaptea, izolat în regiunile vestice și sud-vestice.

De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări spre sfârșitul intervalului în zona Munților Banatului. Temperaturile vor ajunge până la 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Cele mai mici temperaturi vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor observa condiții de ceață.

Potrivit ANM, vremea din țără se află într-un proces de încălzire, ceea ce înseamnă că norii se vor evapora treptat în mai toată țara. Sâmbătă și duminică temperatura va ajunge până la 32 de grade Celsius.

Vremea sâmbătă 7 septembrie 2019

În ziua de sâmbătă, vremea va continua să se încălzească treptat devenind caldă în a doua jumătate a zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, după-amiază în regiunile estice, la deal și la munte unde va ploua slab. În a doua parte a intervalului în cele vestice, nord-vestice și centrale, unde se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor ajunge la 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade.

Vremea, duminică, 8 septembrie 2019

Duminică, vremea va fi caldă în sud, sud-est și în centrul țării, iar în restul țării valorile diurne se vor situa în jurul celor normale datei. De asemenea, cerul va fi înnorat temporar mai în toată țara, unde local vor avea loc și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în Zona Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade. Cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 grade grade.

Citeste si:Caz șocant în Oradea! O tânără, medic rezident, acuzată că și-a îngropat copilul nou-născut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: