Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Oradea! O tânără, medic rezident, acuzată că și-a îngropat copilul nou-născut

Caz șocant în Oradea! O tânără, medic rezident, acuzată că și-a îngropat copilul nou-născut

Caz șocant în Oradea! O tânără, medic rezident, acuzată că și-a îngropat copilul nou-născut

Și-a îngropat copilul nou-născut. Caz absolut șocant la Spitalul Județean Oradea. Un medic rezident este acuzat că și-a îngropat propriul copil nou-născut.

O tânără, medic rezident, acuzată că și-a îngropat copilul nou-născut

O tânără, medic rezident este acuzată că și-a îngropat propriul copil nou-născut. Anchetatorii au găsit cadavrul bebelușului său, mort de patru ani, îngropat în comuna unde locuiesc părinții săi. Momentan nu există suspecți oficiali, însă o variantă ar fi că tânăra a născut fără știrea părinților.

Se fac cercetări pentru omor, cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicină Legală Bihor. Se aşteaptă rezultatele unor investigaţii de specialitate care s-au solicitat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a determina vârsta şi circumstanţele în care a murit acel copil„, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Și-a îngropat bebelușul în curtea părinților

Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, lucrează ca medic rezident în cadrul secției de Chirurgie la Spitalul Județean Oradea. În urmă cu patru ani, femeia a născut un bebeluș complet sănătos, care apare în registrele maternității. Se pare că tânăra a dispărut înainte ca cineva să se sesizeze. Autoritățile au descoperit trupul bebelușului
îngropat în curtea părinților femeii, în comuna Aușeu, din județul Bihor. Anchetatorii vor decide ce măsuri penale se vor lua în cazul medicului rezident.

Citeste si:O femeie a fost ucisă în plină stradă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: