Redactia.ro
Home » Știri » Fiul de 23 de ani al unui consilier din Argeș a fost ucis în bătaie

Fiul de 23 de ani al unui consilier din Argeș a fost ucis în bătaie

GALERIE FOTO (2) Fiul de 23 de ani al unui consilier din Argeș a fost ucis în bătaie

Fiul unui consilier din Argeș a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten. Autoritățile au reținut un alt consilier local și doi băieți ai acestuia.

Fiul de 23 de ani al unui consilier din Argeș a fost ucis în bătaie

Potrivit Poliției Argeș, evenimentul tragic s-a produs în noaptea de duminică spre luni, între 7 persoane din comuna Popești. Conflictul dintre victimă și suspecți ar fi fost unul vechi. Bărbații s-au luat la ceartă, apoi s-au luat la bătaie. În urma scandalului, două persoane au fost duse la spital, printre care și fiul unui consilier local, în vârstă de 23 de ani. Din păcate, tânărul a murit după ce a ajuns la spital.

Trei persoane au fost reținute

În urma scandalului, trei persoane au fost reținute, un consilier local împreună cu cei doi băieți ai săi.

Polițistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanțele de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Pe numele a trei bărbați de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popești. Bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei trei sunt bănuiți că ar fi fost implicați într-o altercație cu alți patru bărbați. Pe raza comunei Popești, în urma careia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă. Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere”, arată IJP Argeș.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul de 23 de ani ar fi sărit în apărarea unui prieten, cel care se afla în conflict cu celălalt consilier și cei doi fii ai acestuia. Primarul comunei Popești a declarat că bărbatul reținut, împreună cu cei doi fii ai săi,este consilier local în comună.

Este tragic. S-a ales ce s-a ales în urma lui. Amănunte nu știu. A fost la miezul nopții. Tânărul care a murit este fiul unui consilier local, cel reținut este și el consilier local. Nu părea să ajungă la așa ceva, era inofensiv. Din ce am înțeles, tinerii s-au dus în satul vecin, la fete”, a declarat Ion Mihai.

Cele trei persoane vor fi aduse marți, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:O femeie a fost ucisă în plină stradă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: