Redactia.ro
Home » Știri » Vremea se încălzește în România. Specialiștii ANM au venit cu noi actualizări

Vremea se încălzește în România. Specialiștii ANM au venit cu noi actualizări

Vine primăvara în România! De când se încălzește și unde vor fi temperaturi ridicate în perioada următoare

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie, oferind detalii despre temperaturi și precipitații în diferite regiuni ale țării.

În săptămâna 22 – 29 aprilie, se preconizează că temperaturile vor fi mai scăzute decât cele obișnuite în regiunile vestice și nord-vestice, în timp ce vor fi mai ridicate în extremitatea de sud-est a țării. Cantitățile de precipitații vor fi peste medie, în special în zonele deluroase și sub-montane din regiunile sudice.

Pentru perioada 29 aprilie – 6 mai, se estimează că temperaturile medii vor fi mai ridicate decât media normală în toate regiunile, cu tendințe accentuate în cele nord-vestice. Precipitațiile vor fi excedentare în regiunile sud-estice, dar și cu deficite locale în cele nord-vestice, restul țării urmând să se situeze aproape de normal.

Vremea se va încălzi în România

În săptămâna 6 – 13 mai, temperatura medie a aerului se va apropia de media normală pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de normal în cea mai mare parte a țării.

Pentru săptămâna 13 – 20 mai, se anticipează că valorile termice vor fi ușor peste media specifică acestei perioade pe întreg teritoriul României, în timp ce cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Aceste prognoze au fost oferite de meteorologi și pot ajuta în pregătirea pentru variațiile climatice care se vor produce în următoarele săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: