Redactia.ro
Home » Știri » Vulpița s-a îndrăgostit din nou. În brațele cui și-a găsit fericirea la câteva luni după ce s-a despărțit de fostul iubit

Vulpița s-a îndrăgostit din nou. În brațele cui și-a găsit fericirea la câteva luni după ce s-a despărțit de fostul iubit

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere.

Vulpița, cunoscută pentru aparițiile sale în emisiunea Acces Direct alături de tatăl copiilor ei, Viorel Stegaru, pare să fi găsit din nou dragostea, după câteva luni de la despărțirea de fostul ei iubit. Tânăra s-a afișat recent alături de un bărbat misterios pe rețelele de socializare, dând semne că a uitat complet de relația ei anterioară.

După ce s-a afișat anterior alături de Cătălin și părea că a regăsit fericirea și liniștea, povestea lor de dragoste a avut un final prematur, culminând cu o despărțire. Anunțul separării lor a fost făcut chiar de către Viorica Stegaru, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Mai bine singură decât așa”, a scris Veronica Stegaru la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vulpița s-a îndrăgostit din nou

Pe strada tinerei, soarele pare să fi răsărit din nou sau cel puțin asta putem presupune după ce am văzut ultima sa postare pe InstaStory. Imaginea surprinde tânăra alături de un bărbat misterios.

Cei doi se aflau într-un atv, iar Vulpița îl ținea în brațe pe bărbat. Deși în mod normal este o prezență activă pe rețelele de socializare, de această dată Vulpița a ales discreția, acoperind fața bărbatului cu un emoji. Rămâne de văzut dacă tânăra va face vreun anunț cu privire la această nouă relație sau va prefera să păstreze totul departe de ochii curioșilor.

De ce s-a despărțit Vulpița de Viorel

Vulpița iubeste din nou. Sursa foto: Instagram
Vulpița iubește din nou. Sursa foto: Instagram

 

Pe de altă parte, Veronica Stegaru a dezvăluit recent adevăratul motiv din spatele separării de Viorel Stegaru. Deși Vulpița a fost mai rezervată în această privință, menționând doar că existau motive personale, detalii ulterioare au aruncat lumină asupra situației.

Printre aceste motive, Vulpița a indicat tensiunile cu soacra sa ca fiind un factor semnificativ. „Motive personale. Soacra mea a fost rea la viața ei”, a spus Vulpița atunci pe platforma TikTok.

De la începuturile lor pe micile ecrane, relația cu mama lui Viorel a fost tensionată pentru Vulpița. Aceasta a fost evident incomodată de responsabilitatea de a crește singură un copil mic, mai ales că, la momentul respectiv, avea deja un singur copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: