Redactia.ro
Home » Sport » Walter Zenga a semnat cu Cagliari! Tehnicianul revine în Seria A

Walter Zenga a semnat cu Cagliari! Tehnicianul revine în Seria A

Este oficial! Walter Zenga a semnat

Walter Zenga a semnat cu Cagliari! Antrenorul a decis să reveniă în Seria A. De aproape un an, Zenga era liber de contract. Ultima dată a antrenat-o pe Veneția.

Luni, italienii au avut o ședință și patronul echipei a decis să renunțe la antrenorul Rolando Maran, din cauza rezultatelor slabe. De 12 meciuri echipa nu a mai câștigat. Imediat au început discuțiile cu Walter Zenga care a acceptat oferta echipei din Sardinia. Astfel, fostul portar al lui Inter revine în fotbal după aproape 1 an de pauză. Ultima echipă antrenată de Zenga este Veneția, de la care a plecat în martie 2019. Italianul îl va avea secund pe Max Canzi, tehnicianul formaţiei Primavera a trupei din Sardinia. În acest moment Cagliari este pe locul 11 în Serie A, cu 32 de puncte. Este la 7 puncte de locurile care duc în competiţiile europene.

Zenga a antrenat trei echipe în Liga I

Tehnicianul italian este liber de contract de aproape un an. În martie 2019 a plecat de la Venezia. În România s-a afirmat la FC Național, apoi la FCSB. În 2005 a fost dat afară de Gigi Becali și a semnat un contract cu Steaua Roşie Belgrad, reușind să câștige o dublă cupă-campionat în Serbia și Muntenegru. Au urmat echipele Gaziantepspor, Dinamo Bucureşti, Catalnia, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shabab, Wolverhampton, Crotone şi Venezia. Wather Zenga a făcut carieră la Inter ca jucător și a adunat 58 de selecții la naționala Italiei și 15 la selecţionata Under 21.

Citește și: Naționala României și-a aflat adversarele din Liga Națiunilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: