Redactia.ro
Home » Știri » Wesley Sneijder beat dansează pe o mașină

Wesley Sneijder beat dansează pe o mașină

GALERIE FOTO (3) Wesley Sneijder beat dansează pe o mașină

Wesley Sneijder a provocat un scandal incredibil după ce a fost protagonistul unor imagini uluitoare. Cotidianul olandez Algeemen Dagblad a făcut public un filmuleţ care a şocat pe toată lumea. Wesley Sneijder beat dansează pe o mașină. Olandezul era în stare avansată de ebrietate în momentul în care a provoca pagube vehiculului. S-a suit pe un automobil şi după ce a încercat câteva mişcări de dans a început să lovească cu picioarele în parbriz.

 

Cineva a filmat tot incidentul, l-a trimis poliţiei iar distracţia fotbalistului s-a încheiat. Ajunşi la locul faptei oamenii legii l-au arestat pe fostul coechipier al lui Cristi Chivu de la Inter. Astfel, Sneijder şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei din Utrecht, oraşul său natal. Deşi poliţiştii l-au recunoscut pe fotbalist imediat nu l-au iertat, mai ales că maşina nu îi aparţinea. Până acum, Wesley Sneijder nu s-a făcut remarcat cu astfel de incidente. Prietenii fotbalistului spun că, după despărţirea de cea de-a doua soţie, modelul Yolante Cabau olandezul a început să aibă reale probleme cu alcoolul. Separarea s-a produs în luna mai după 9 ani de căsnicie. Cei doi au împreună şi un copil.

„Fanilia mea merită să aibă linişte. Vă rog să ne respectaţi decizia”, a declarat Sneijder.

Cât a plătit ca să scape

Fostul mare internaţional de 35 de ani a plătit proprietarului maşinii 6 mii de euro. Sneijder a fost unul dintre jucătorii care a reuşit tripla istorică cu Inter câştigând în acelaşi an campionatul, Liga Campionilor şi cupa. În acest moment olandezul joacă la Al Gharafa, echipă din campionatul Qatarului. De-a lungul carierei a jucat la Ajax, Real Madrid, Galatasaray şi Inter, iar la naţională a adunat 134 de selecţii. A jucat şi finala Mondialului din 2010, pierdută în faţa Spaniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini