Redactia.ro
Home » Tehnologie » WhatsApp face trei modificări majore. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

WhatsApp face trei modificări majore. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

WhatsApp

Toți utilizatorii aplicației WhatsApp trebuie să știe asta! Platforma va suferi noi modificări pentru a spori confidențialitatea utilizatorilor. Iată care sunt modificările despre care este vorba!

Noi modificări ale platformei WhatsApp

Conform ultimelor modificări pe care le-au anunțat cei de la WhatsApp, utilizatorii vor putea șterge mesajele timp de două zile dacă destinatarul nu a citit mesajul respectiv, vor putea părăsi grupurile de WhatsApp fără ca ceilalți participanți la conversație să primească o notificare. În cele din urmă, ei vor putea selecta contactele cărora să le afișeze ultima accesare a aplicaţiei.

Recent, WhatsApp a implementat recent o nouă funcție: posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Aceasta ar putea fi utilă pentru realizarea diferitelor notițe și trimiterea unor documente pe care nu dorim să le pierdem. Utilizatorii au posibilitatea de a fixa în partea de sus a listei de discuții sau de a crea o comandă rapide pentru a accesa imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea „fixează” sau „creează o legătură directă”.

Cine este fondatorul WhatsApp. S-a îmbogățit peste noapte după ce a vândut platforma

Fondatorul WhatsApp, ucraineanul Jan Koum, a îngroșat rândurile miliardarilor îmbogățiți de internet, după încheierea tranzacției de 19 miliarde de dolari prin care Facebook-ul lui Mark Zuckerberg a preluat aplicația care permite trimiterea instant a mesajelor. În schimb pentru cedarea aplicației WhatsApp, Koum a primit mai multe beneficii de ordin financiar și nu numai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: