Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp lansează funcția pe care toți utilizatorii și-o doreau! Face pozele și videoclipurile să arate uimitor

WhatsApp lansează funcția pe care toți utilizatorii și-o doreau! Face pozele și videoclipurile să arate uimitor

WhatsApp

WhatsApp a adus o veste bună utilizatorilor săi din întreaga lume: o nouă funcție care va transforma modul în care pozele și videoclipurile sunt trimise și primite prin această aplicație populară de mesagerie. Începând cu luna iunie a anului 2024, WhatsApp permite acum transmiterea automată a imaginilor în calitate superioară, eliminând astfel restricțiile anterioare legate de compresia fișierelor media.

WhatsApp lansează funcția pe care toți utilizatorii și-o doreau

Multă vreme, utilizatorii WhatsApp s-au confruntat cu limitele de dimensiune ale fișierelor media și cu compresia acestora, ceea ce ducea adesea la o claritate redusă a fotografiilor și videoclipurilor trimise. Cu noul update, Meta, compania-mamă a WhatsApp, răspunde cerințelor utilizatorilor săi prin implementarea unei funcții de transmitere automată a conținutului media în format HD.

Face pozele și videoclipurile să arate uimitor

Schimbarea a fost anticipată încă de acum un an, când Mark Zuckerberg a dezvăluit intenția de a îmbunătăți calitatea fișierelor media transmise prin WhatsApp. Inițial, utilizatorii puteau selecta manual opțiunea pentru trimiterea de fotografii înalt calitative, iar suportul pentru videoclipuri HD a fost adăugat ulterior, fără multă publicitate.

Pentru a beneficia de această funcționalitate îmbunătățită, utilizatorii trebuie să acceseze Setări în aplicația WhatsApp, apoi să navigheze către Stocare și date. Acolo, opțiunea „Calitatea încărcării media” le permite să activeze calitatea HD pentru imagini și videoclipuri. Odată activată, funcția va permite transmiterea automată a conținutului media într-o rezoluție superioară, fără a mai fi necesară o activare manuală pentru fiecare fișier trimis.

Implementarea acestei funcții este primită cu entuziasm de către utilizatori, care apreciază posibilitatea de a partaja momente cu o claritate remarcabilă. WhatsApp continuă să fie o platformă preferată pentru comunicarea zilnică, iar îmbunătățirea experienței media este văzută ca o evoluție semnificativă în utilizarea aplicației.

Viitorul WhatsApp

Cu noile funcții care îmbunătățesc experiența utilizatorului, WhatsApp rămâne în topul preferințelor pentru mesageria instantanee la nivel global. Meta continuă să inoveze și să adapteze platforma la nevoile utilizatorilor săi, consolidând astfel poziția aplicației în peisajul digital.

Cum poți afla locația unui contact fără ca acesta să știe, folosind aplicația WhatsApp

WhatsApp rămâne una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, datorită fiabilității și securității sale. Printre numeroasele sale funcții, există și posibilitatea de a afla locația unui contact fără ca aceștia să fie conștienți. Deși această caracteristică poate părea invazivă, este important să înțelegi cum funcționează și cum poate fi realizată în mod discret. Iată un ghid simplu și ingenios pentru a face acest lucru:

1. Pregătește-ți PC-ul

Primul pas este să ai un mediu de lucru organizat și curat pe computer pentru a facilita procesul. Închide toate programele inutile pentru a minimiza dezordinea și a te concentra pe task-ul principal.

2. Accesează WhatsApp Web

În loc să folosești aplicația WhatsApp descărcată pe Windows 10, accesează WhatsApp Web și lasă-l să ruleze în fundal. Acest lucru asigură o conexiune stabilă și fără întreruperi, esențial pentru funcționarea corectă a procesului.

3. Inițiază un chat

Începe o conversație cu contactul al cărui locație dorești să o afli. Este crucial să deschizi conversația doar cu acea persoană pentru a asigura exactitatea pașilor următori.

4. Deschide Command Prompt (Windows) sau Terminal (Mac)

Pe un PC cu Windows, apasă simultan tasta Windows și tasta „R” pentru a deschide funcția Run. Întrodu „cmd” și apasă Enter pentru a deschide Command Prompt. Dacă folosești un Mac, deschide aplicația „Terminal”.

5. Localizează adresa IP

În linia de comandă (Command Prompt sau Terminal), tastează „netstat -an” și apasă Enter. Această comandă va afișa toate adresele IP conectate la computerul tău. Prin închiderea altor aplicații, lista va fi mai scurtă, ceea ce va facilita identificarea adresei IP a persoanei de contact.

6. Verifică locația adresei IP

Accesează https://www.ipinfo.io/ și introdu adresa IP pe care ai găsit-o. Acest site îți va oferi o locație aproximativă a contactului tău, de obicei limitată la regiune și oraș.

Implicațiile Etice și Responsabilitatea

Este crucial să reflectăm asupra implicațiilor etice ale utilizării acestor tehnici. Aflarea locației cuiva fără consimțământul lor poate fi considerată o încălcare a dreptului la intimitate. Acest ghid poate fi util pentru a verifica locația unui contact, dar trebuie utilizat cu responsabilitate și respect față de confidențialitatea celorlalți. Tehnologia ne oferă instrumente puternice, dar utilizarea lor trebuie să fie întotdeauna etică și judicioasă.

Prin urmare, înainte de a încerca să accesezi informații personale ale altora, asigură-te că ai un motiv valid și că acțiunile tale respectă normele de confidențialitate și bună conduită online.

Sursa foto: MSN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: