Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp nu va mai funcționa din luna octombrie pentru anumiți utilizatori. Află dacă și telefonul tău este afectat

WhatsApp nu va mai funcționa din luna octombrie pentru anumiți utilizatori. Află dacă și telefonul tău este afectat

whatsapp

Veste proastă pentru unii dintre noi. Din luna octombrie, aplicația WhatsApp va deveni indisponibilă pe anumite dispozitive mobile. WhatsApp s-a răspândit pe scară largă în întreaga lume și a devenit un standard incontestabil pentru comunicarea instantanee, devenind cea mai populară aplicație de acest gen la nivel global. Cu toate acestea, WhatsApp nu va mai funcționa, începând cu luna octombrie, pe anumite telefoane mobile.

WhatsApp nu va mai fi disponibil din luna octombrie pentru anumiți utilizatori

WhatsApp a emis o declarație oficială pe pagina sa de asistență, în care confirmă că aplicația nu va mai fi compatibilă cu telefoanele Android mai vechi. Trebuie să subliniem faptul că această schimbare se aplică doar dispozitivelor care rulează sistemul de operare Android de la Google, în timp ce telefoanele iPhone rămân neafectate de această tranziție.

Conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al WhatsApp, cerințele minime de sistem pentru utilizarea aplicației vor fi ridicate de la Android 4.1 la Android 5.0. Mai exact, doar dispozitivele cu un nivel minim de API de 21 vor putea utiliza funcțiile de trimitere și primire a mesajelor prin intermediul aplicației WhatsApp.

Utilizatorii cu dispozitive Android care folosesc versiunea 4.1 sau mai veche a sistemului de operare vor primi o notificare în aplicația WhatsApp, care îi va sfătui să efectueze o actualizare. Totuși, deoarece toate versiunile disponibile pe Google Play necesită minim Android 5, cei care nu au dispozitive care să îndeplinească acest criteriu vor fi restricționați să utilizeze WhatsApp.

Telefoanele pe care aplicația WhatsApp nu va mai funcționa din luna octombrie

  • Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy S3 mini și Galaxy Trend II;
  • LG: Optimus F7, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5 II, Optimus L5 II Dual, Optimus L3 II, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, LG embarks, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, LG Optimus L4 II, Optimus L2 II și Optimus F3Q;
  • Huawei: Ascend G74, Ascend Mate și Assign DZ
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: