Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp nu va mai funcţiona pe următoarele modele de telefoane mobile. Se întâmplă din 29 februarie. Vezi dacă şi smartphone-ul tău e vizat!

WhatsApp nu va mai funcţiona pe următoarele modele de telefoane mobile. Se întâmplă din 29 februarie. Vezi dacă şi smartphone-ul tău e vizat!

WhatsApp nu va mai fi disponibil pe mai multe tipuri de telefoane mobile. Se ntâmplă din 29 februarie 2024, când mulți posesori de dispozitive mobile vor avea o surpriză neplăcută.

Aplicația va deveni incompatibilă cu unele modele de smartphone-uri din cauza unor discrepanțe în sistemul de operare.

WhatsApp, incompatibil cu versiuni sub Android 5.0

Sunt vizaţi posesorii de telefoane mobile care nu au sistemul de operare Android 5.0 sau o versiune ulterioară și cel puțin 300 MB de spațiu de stocare.

Lista telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp:

  • Samsung Galaxy Core
  • Samsung Galaxy Trend Lite
  • Samsung Galaxy Ace2
  • Samsung Galaxy s3 Mini
  • Samsung Galaxy Trend II
  • Samsung Galaxy X2 Case
  • LG Optimus L3 II dublu
  • LG Optimus L5 II
  • LG Optimus F5
  • LG Optimus L3 II și altele.

WhatsApp, noi reguli de la Uniunea Europeană

Forțată de legislația UE, începând cu 6 martie, aplicația WhatsApp va avea noi funcții disponibile pentru utilizatorii aplicației.

Altfel WhatsApp și Messenger sunt nevoite să se deschidă la mesajele din alte aplicații de chat. Această mișcare revoluționară vine ca urmare a identificării lor ca „gatekeepers” în piața digitală, conform regulamentului impus de UE.

După ce se va aplica această opţiune, toți utilizatorii vor fi informați despre eventuale riscuri asociate în urma conversațiilor cu persoane de pe alte platforme, ca fiind mai puțin sigure decât cele purtate cu alți utilizatori WhatsApp, încurajând precauția în utilizarea noilor funcționalități.

Prin introducerea majoră a aceste schimbari, aceasta va fi reflectată într-o nouă filă dedicată chat-urilor „mixte” cu terți.

Ce este WhatsApp?

Aplicația WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații pe telefonul mobil. Un serviciu de mesagerie pe care îl poți accesa de pe orice smartphone, utilizând doar conexiunea la internet.

Compania „WhatsApp Inc” a fost fondată în anul 2009, de către Brian Acton și Jan Koum. Cei doi au fost angajați ai „Yahoo”. Aplicația WhatsApp 2.0 a fost concepută ca o aplicație privată de mesagerie, un mod simplu și de încredere pentru a comunica cu prietenii și familia.

În anul 2009, Acton și-a convins cinci alți foști colegi să investească aproximativ 250.000 de dolari într-un fond de investiții, iar mai târziu, drept răsplată, aceștia au primit statutul de cofondatori și acțiuni. După mai multe luni de studiu, aplicația a fost lansată la final de noiembrie 2009, exclusiv pentru Iphone. Ulterior, Chris Peiffer realiza versiunea pentru BlackBerry, care a apărut două luni mai târziu.

În anul 2013, fondatorii aplicației spuneau că există 400 de milioane de utilizatori care folosesc serviciile, iar din 2014 s-a atins pragul de 500 de milioane de utilizatori activi lunari, peste 700 de milioane de fotografii și 100 de milioane de videoclipuri trimise zilnic. Întreg sistem al aplicației opera mai mult de 10 miliarde de mesaje pe zi.

Cum faci un grup

Pentru a adăuga un participant într-un grup, vei deschide conversația de grup în WhatsApp și vei atinge subiectul grupului. Vei atinge lung numele grupului din CONV, apoi poți apăsa MAI MULTE OPȚIUNI – DETALII GRUP. Următorul pas este să Adaugi participanți. Cauți contactele ori le selectezi pe care vrei să le adaugi în grup. Când termini de adăugat, atingi semnalul verde de bifare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: