Redactia.ro
Home » Știri » William și Kate, Prinții de Wales, prima apariție publică de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși

William și Kate, Prinții de Wales, prima apariție publică de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (5) William și Kate, Prinții de Wales, prima apariție publică de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși

William și Kate, Prinții de Wales, au fost surprinși pentru prima dată împreună după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Iată cu ce ocazie și cum s-au îmbrăcat cei doi soți.

William și Kate, Prinții de Wales, prima apariție publică de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși

Prințul și prințesa de Wales au călătorit astăzi la Windsor, fiind primul lor angajament regal public de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc luni, 19 septembrie 2022. Cei doi au făcut o vizită specială la Windsor Guildhall, primăria orașului Windsor, pentru a se întâlni cu voluntarii și cu personalul operațional și pentru a le mulțumi tuturor pentru implicarea lor la slujba de înmormântare a regretatului monarh, care a avut loc în incinta Castelului Windsor.

Așa cum cere protocolul în caz de doliu regal, cei doi soți s-au îmbrăcat în negru, în semn de respect pentru regretata Regină, care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022. Kate Middleton a arătat deosebit de șic într-un palton negru Dolce & Gabanna, care costă aproape 3.000 de euro, împodobit cu nasturi aurii, iar în picioare a avut pantofi negri și la urechi, cercei cu perle. Prințul William, pe de altă parte, a purtat un costum elegant bleumarin, cu o cravată neagră.

Foto: Getty Images
Foto: Jason Dawson
Foto: Jason Dawson
Foto: Getty Images

Membrii familiei regale vor continua să respecte perioada de doliu regal până luni, 26 septembrie 2022. Ieșirea lor la Windsor vine la scurt timp după ce Prinții de Wales, William și Kate, și-au făcut apariția la funeraliile de stat incredibil de emoționante ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, care au avut loc în Westminster Abbey. Prințul William, cu o înfățișare sumbră, a purtat uniforma militară în timp ce s-a alăturat cortegiului care mergea în spatele sicriului Reginei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: