Redactia.ro
Home » TV » Xonia, de urgență la spital! Ce a pățit cântăreața

Xonia, de urgență la spital! Ce a pățit cântăreața

GALERIE FOTO (5)

Xonia a ajuns de urgență la spital. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea de pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, semn că se află sub atenta supraveghere a medicilor.

 

Ce a pățit cântăreața

Xonia și-a speriat fanii, după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare pe patul de spital. Artista nu a vrut să ofere detalii cu privire la starea ei de sănătate, dar a lăsat să se vadă faptul că medicii au fost nevoiți să îi pună o perfuzie.

Artista apare acoperită cu o pătură roșie și are o pereche de papuci albi în picioare, așa cum a lăsat să se vadă pe InstaStory. Momentan, artista nu a făcut nicio declarație cu privire la starea sa de sănătate dar, cel mai probabil, are nevoie de odihnă.

Xonia a dispărut din showbiz, după ce a apărut cu fața umflată

În urmă cu ceva timp, Xonia a șocat pe toată lumea după ec a apărut cu fața umflată. Artista dezvăluia la momentul respectiv că are anumite probleme de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care arată așa. Ulterior, artista și-a revenit.

„Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele.

Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice. Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia anul trecut.

Mai mult, Xonia a recunoscut că s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a-și modifica aspectul fizic, însă a precizat că nu și-a modificat pomeții așa cum au susținut mulți dintre fani.

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, a mai spus artista.

Xonia este o cântăreață și dansatoare australiană de origine română. S-a născut în Melbourne, Australia din părinți români. Numele real al artistei este Loredana Sachelaru, dar și-a luat numele Xonia încă din adolescență.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: