Redactia.ro
Home » Monden » Xonia va acționa în instanță Poliția Română! Hotărârea artistei după confirmarea că nu a condus sub influența drogurilor

Xonia va acționa în instanță Poliția Română! Hotărârea artistei după confirmarea că nu a condus sub influența drogurilor

Xonia se mută din România! Artista și iubitul ei vor începe o viață nouă: ”Plecăm pentru iubire”

Xonia, cunoscuta cântăreață, a decis să acționeze în instanță Poliția Română după ce testele de droguri realizate de medicii legiști au demonstrat că nu consumase substanțe interzise, contrazicând rezultatele inițiale ale poliției. Incidentul a avut loc aproape un an în urmă, când Xonia a fost oprită de poliție și supusă unui test de droguri care s-a dovedit a fi fals pozitiv.

Incidentul inițial și rezultatele contradictorii

Cu aproape un an în urmă, Xonia a fost oprită de poliție în timp ce conducea. În timpul controlului de rutină, cântăreața a fost testată pentru alcool și droguri. Spre surprinderea și șocul ei, rezultatul testului de droguri a fost pozitiv, deși Xonia nu consumase niciodată astfel de substanțe.

După incident, Xonia a fost nevoită să treacă printr-o serie de teste suplimentare realizate de Institutul de Medicină Legală (IML), care au confirmat că nu consumase cocaină înainte de a se urca la volan.

Rezultatele de la IML au contrazis testul inițial efectuat de poliție, indicând că testul de droguri efectuat de agenții de poliție a fost eronat. Această situație a afectat grav imaginea artistei și i-a cauzat daune morale semnificative.

Avocata Xoniei cere dreptate

Katia Cicala, avocata Xoniei, a subliniat importanța ca cineva să fie tras la răspundere pentru daunele suferite de clienta sa. Ea a precizat că este necesară o scuză publică pentru trauma și daunele de imagine suferite de Xonia.

Cineva va trebui să răspundă pentru toate daunele pe care clienta mea le-a suferit, acestea fiind daune morale, în special daune de imagine. Deci apreciem că cineva va trebui să răspundă şi să ceară scuze public pentru toată trauma pe care clienta mea a suferit-o. Rămâne să ne consultăm şi să luăm o decizie în acest sens”, a declarat Katia Cicala, potrivit Antena 3 CNN.

Următorii pași în lupta pentru dreptate

Avocata Xoniei a menționat că este încă neclar cine va fi tras la răspundere pentru eroarea testului de droguri. Ea a subliniat că problema ar putea fi legată de producătorul testelor, autoritățile care le-au aprobat sau instituția care a verificat gradul de eroare al acestor aparate.

Este foarte greu de spus în acest moment cine, pentru că, stând şi analizând în detaliu problema, poate să fie producătorul testelor respective, autorităţile care l-au pus, autoritatea care a verificat gradul de eroare al acestui aparat. Nu ştiu. Rămâne să ne consultăm şi vă vom anunţa când vom lua o decizie”, a continuat avocata.

Pentru Xonia, acest incident a fost extrem de traumatizant și i-a afectat grav reputația. Acum, vedeta dorește să se facă dreptate și să se asigure că astfel de erori nu vor mai afecta pe nimeni altcineva în viitor.

Impactul asupra carierei și vieții personale

Această situație a avut un impact profund asupra vieții personale și profesionale a Xoniei. Fiind o persoană publică, acuzațiile nefondate au dus la speculații și comentarii negative care i-au afectat imaginea publică. În ciuda dificultăților, Xonia a continuat să își desfășoare activitatea artistică, dar cu o povară emoțională considerabilă.

Decizia de a acționa în instanță Poliția Română este un pas important pentru vedetă în încercarea de a-și restaura reputația și de a obține compensații pentru daunele suferite. Avocata sa, Katia Cicala, este hotărâtă să aducă în fața justiției pe cei responsabili și să asigure că astfel de erori nu vor mai pune în pericol viețile altor persoane nevinovate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: