Redactia.ro
Home » Știri » Zanni, declarații dureroase despre umilințele prin care a trecut. „Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa”

Zanni, declarații dureroase despre umilințele prin care a trecut. „Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa”

Știm cu toții că Zanni a avut o copilărie dificilă, care l-a format ca om. Crescut la orfelinat, a trecut prin multe încercări grele, însă acestea nu l-au oprit din a visa la o viață mai bună. Zanni a mărturisit că a suferit numeroase abuzuri de-a lungul vieții și că a avut dificultăți în a-și găsi un loc de muncă.

A relatat cum adesea suferea de foame și era „educat” prin violență. În ciuda acestor umilințe incredibile, viața l-a răsplătit din plin pe câștigătorul Survivor All Stars.

Deși copilăria sa a fost marcată de greutăți, Zanni a reușit să rămână puternic

Sprijinul lui Alex Velea a fost esențial pentru ca el să devină cunoscut, iar participarea la Survivor i-a permis să își achiziționeze o casă.

Zanni a trecut prin multe întâmplări neplăcute, care l-au învățat o lecție valoroasă încă din copilărie: să nu permită nimănui să-l trateze cu lipsă de respect. Astfel, când s-a angajat la o pizzerie și colegii au încercat să-l umilească, Zanni a ripostat.

„În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa.

Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac. A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

 Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru”, a povestit Zanni în podcastului moderat de Bursucu.

Un drum anevoios spre succes

Zanni nu a avut un parcurs ușor. Orfelinanatul a fost locul unde și-a petrecut copilăria, un loc în care a fost supus unor experiențe traumatizante. A povestit cum a fost deseori abuzat fizic și emoțional, și cum a învățat să supraviețuiască într-un mediu ostil. În ciuda acestor greutăți, el nu și-a pierdut niciodată speranța și a continuat să viseze la o viață mai bună.

Sprijinul lui Alex Velea a fost un punct de cotitură în viața lui Zanni. Velea l-a luat sub aripa sa și l-a ajutat să își construiască o carieră în muzică. Participarea la Survivor a fost un alt moment important, care i-a adus nu doar recunoaștere, ci și resursele necesare pentru a-și cumpăra o casă.

Experiențele sale din copilărie l-au învățat pe Zanni lecții importante despre respect și demnitate. Atitudinea sa de justițiar vine dintr-o nevoie profundă de a se apăra și de a se respecta pe sine. Povestea sa la pizzeria unde a lucrat reflectă această atitudine. Acolo, colegii au încercat să-l umilească, dar Zanni a știut să se apere și să-și ceară drepturile.

Zanni a demonstrat că, indiferent de cât de grea poate fi viața, cu determinare și sprijin adecvat, este posibil să te ridici și să-ți atingi obiectivele. El este un exemplu pentru toți cei care trec prin momente dificile și dovedește că puterea interioară și voința de a lupta pot transforma orice destin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: