Redactia.ro
Home » TV » Zanni o să participe la noul sezon al emisiunii Survivor România! În ce calitate o va face

Zanni o să participe la noul sezon al emisiunii Survivor România! În ce calitate o va face

Zanni o să participe la noul sezon al emisiunii Survivor România

Cei care l-au susținut pe Zanni în sezonul anterior al emisiunii „Survivor România” vor avea parte de o surpriză. Câștigătorul concursului va fi implicat și-n noul sezon al emisiunii, care se va difuza pe postul de televiziune PRO TV. Iată, însă, în ce calitate!

Zanni, prezent și la noul sezon „Survivor România”

Zanni, câștigătorul celui mai recent sezon Survivor România, a fost cooptat de PRO TV și pentru viitorul sezon al emisiunii. Potrivit Fanatik.ro, acesta va lucra la acest proiect, pe partea de promovare online a emisiunii. „O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a declarat Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 pentru sursa amintită anterior.

Cine sunt concurenții noului sezon al emisiunii „Survivor România”

Concurenții noului sezon au fost invitați în platoul emisiunii „La Măruță” și au dezvăluit care sunt aspirațiile lor în legătură cu competiția. Astfel, din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Amintim că prezentatorul emisiunii a rămas Daniel Pavel, cu toate că formatul Survivor a fost cumpărat acum de PRO TV. ”Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a anunțat prezentatorul emisiunii.

Noul sezon va începe pe 16 ianuarie, pe PRO TV, iar premiul cel mare, pus la bătaie, este de 100.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: