Redactia.ro
Home » Monden » Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas. „Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”

Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas. „Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”

GALERIE FOTO (2) Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas

Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas. Prietenia dintre Zanni și Ana Porgras s-a deteriorat la scurt timp după ce artistul a fost declarat câștigător la Survivor România. Dacă internauții se așteptau ca între cei doi să se înfiripe o poveste de dragoste frumoasă, Zanni și Ana au decis să rupă prietenia și să se distanțeze unul față de celălat. Recent, cântărețul a vorbit despre sentimentele pe care le avea pentru Faimoasă.

Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas. „Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”

Zannidache, despre sentimentele pe care le avea pentru Ana Porgas. Competiția Survivor România s-a terminat, la fel și relația de prietenie dintre Zannidache și Ana Porgras. Dacă telespectatorii se așteptau ca între cei doi să se înfiripe o poveste de dragoste, se pare că între ei a existat un conflict, iar artistul nu a putut trece peste trădarea sportivei. Recent, Zanni a recunoscut că legătura cu Ana a fost una specială și că și-ar fi dorit foarte mult ca sentimentele lor să reziste. Mai mult, artistul a spus că regretă faptul că lucrurile între ei s-au terminat în acest mod și că s-a bucurat de momentele petrecute alături de ea. „Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație.”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Zanni s-a arătat deranjat de comportamentul colegei sale, menționând că Ana își dorea să se facă cunoscută, motiv pentru care l-a dezamăgit enorm pe Faimos. „Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a mai spus Zanni.

Zanni si Ana la Survivor Romania

Zanni, adevărul despre Ana Porgras

La Survivor România păreau de nedespărțit, iar la ieșirea din competiție, Ana i-a convins pe telespectatori să-l voteze pe Zanni, pentru a ajunge învingător. Într-un final a reușit să câștige marele premiu de 50.000 de euro, dar a pierdut prietenia cu Ana. Prezent în platoul lui Teo Show, artistul a spus motivul pentru care s-a simțit dezamăgit de fosta gimnastă. . “Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: «Crezi că-ți umblu în telefon? Nu ești nevasta mea». Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: «dacă aveai frustrări și probleme în viața personală, trebuia să-mi spui. Lumea de acasă nu a știut» Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a dezvăluit Zannidache

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: