Redactia.ro
Home » Monden » Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a avut parte de o surpriză excepțională

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a avut parte de o surpriză excepțională

GALERIE FOTO (5)

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns în România după șase luni de stat în Republica Dominicană. Zanni și concurenții emisiunii au fost întâmpinați de sute de susținători la aeroportul Otopeni, dar și de persoanele dragi. Ce surpriză a primit Zannidache?

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a avut parte de o surpriză excepțională

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Survivor România 2021 s-a terminat după șase luni în care concurenții s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga marele premiu. Ei bine, un singur concurent a plecat acasă cu 50.000 euro, iar acesta este Zannidache, din echipa Faimoșilor. Artistul s-a întors în România marți dimineață, fiind așteptat de sute de fani pe aeroportul Otopeni. Surpriza cea mare a venit din partea lui Alex Velea și băieții de la studio, care l-au așteptat pe câștigător.

După mai bine de jumătate de an, tânărul a avut ocazia să se întâlnească cu cei dragi și să se bucure împreună de reușită. De asemenea, concurenții Survivor România care au fost alături de Zanni în Marea finală au fost și ei întâmpinați la aeroport de susținătorii lor. Zannidache a oferit și primele declarații după ce a sosit în țară, mărturisind care este cea mai frumoasă amintire din timpul reality show-ului. Potrivit acestuia, cel mai frumos moment trăit la Survivor a fost atunci când a ieșit favorit, fiind votat de public. „Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. (…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.Asta a fost cel mai greu pentru mine, nu eram obișnuit cu susținerea asta. Fără ei (n.r. oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni.

Alături de el a fost și prezentatorul show-ului, Dan Pavel care l-a felicitat pe marele câștigător. Mai mult, acesta a menționat că emisiunea este reală iar tot ce s-a întâmplat a fost 100% adevărat.

Ce va face Zannidache cu marele premiu

Acum că a ajuns în țară alături de prietenii lui, Zannidache va locui la Alex Velea, până își va cumpăra propria locuință. Întrebat ce va face prima dată când va ajunge la Antonia și Alex Velea, Zanni a spus în glumă că va face mâncare și se va ocupa de curățenia prin casă. „O să-mi fac o omletă, o să-i fac și lui Alex, că doar el mi-a gătit când am fost la el. Dau și cu mătura în sufragerie, că ultima oară am intrat încălțat, o să fac focul în sufragerie”, a declarat Zanni râzând.

Ei bine, dacă vă întrebați ce are de gând să facă Zannidache cu banii câștigați la Survivor România, vă spunem că artistul are planuri serioase. Artistul nu își dorește să investească în carieră, ci își dorește să își cumpere o casă. Aceasta a fost marea lui dorință, iar în curând, se va îndeplini. Zannidache le-a mulțumit fanilor care l-au votat și l-au ajutat să câștige premiul.„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine’, a mărturisit Zannidache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: