Redactia.ro
Home » Monden » Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache. Care a fost cel mai puternic adversar al său în competiția Survivor România

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache. Care a fost cel mai puternic adversar al său în competiția Survivor România

GALERIE FOTO (2) Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache.

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache. Fostul faimos a fost eliminat de la Survivor România din cauza unor probleme de sănătate. Recent, Cosmin Stanciu a vorbit despre relația pe care o are cu Zannidache, dar și despre Marius Crăciun, pe care l-a considerat cel mai puternic adversat din competiție.

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache. Care a fost cel mai puternic adversar al său în competiția Survivor România

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zannidache. A trăit momente de tristețe, dar și de bucurie, și a legat prietenii. Cosmin Stanciu, fost concurent la Survivor România, a vorbit despre prietenia pe care o are cu Zannidache. Eliminat din competiție din cauza problemelor de sănănate, Cosmin s-a întors acasă lângă iubita lui. Fostul Faimos are probleme cu unul dintre plămâni și urmează să-și facă investigații medicale mai amănunțite. Invitat la Wowbiz, Cosmin a declarat că a plâns foarte mult atunci când a aflat că nu mai poate continua. „ Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac.

O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat”, a dezvăluit Cosmin Stanciu.

Revenind la prietenia cu Zanni, Cosmin a povestit că îl cunoaștea pe artist și că îl admiră pentru curajul său.”Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc. El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine”, a mai spus fostul concurent de la Survivor România.

Ce spune Cosmin despre Marius Crăciun

Cosmin Stanciu a vorbit și despre războinicul Marius Crăciun, despre care a spus că a fost cel mai puternic adversar. ”Cel mai puternic adversar a fost Marius Crăciun. Spun asta din punct de vedere al calităților fizice, pentru că la final nici eu nu excelam. E omul pe care eu îl vedeam cel mai bun din competiție. Era un adversar de temut”, ne-a mai povestit Cosmin Stanciu.

Marius Craciun

Cosmin Stanciu a povestit și despre iubita lui, Laura. Cei doi nu s-au văzut, pentru că aceasta locuiește la Cluj, și nu a putut să-și ia liber de la muncă. ”Din păcate, pe Laura (n.r- iubita lui) am sunat-o când eram în aeroprt. A fost totul brusc. Nu am apucat să merg la Cluj, ea nu a avut cum să vină aici pentru că lucrează. S-a bucurat foarte mult că am venit acasă și abia așteaptă să merg la Cluj. În momentul în care am sunat-o i-am explicat ce s-a întâmplat”, a explicat Cosmin Stanciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: