Redactia.ro
Home » Monden » Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Ce verdict i-au dat medicii în urma accidentării de la Survivor România

Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Ce verdict i-au dat medicii în urma accidentării de la Survivor România

GALERIE FOTO (3) Moroșanu riscă să nu mai poată lupta.

Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Cătălin Moroșanu s-a întors din Republica Dominicană, în urmă cu mai bine de două luni, unde a suferit o accidentare gravă la picior. Sportivul susținea că dacă ruptura de menisc nu se va recupera, va fi nevoit să se opereze. Recent, Moroșanu a primit verdictul medicilor, iar acesta nu este deloc unul îmbucurător.

Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Ce verdict i-au dat medicii în urma accidentării de la Survivor România

Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Celebrul sportiv a făcut senzație pe traseul de la Survivor România, iar timp de aproape patru luni și-a încurajat echipa să meargă mai departe. Din păcate, în urma unei accidentări, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția. La mai bine de două luni de când s-a întors din Republica Dominicană, Moroșanu a primit verdictul medicilor.

Într-un interviu pentru Viva.ro, Cătălin Moroșanu a declarat că există posibilitatea să nu mai poată lupta. Conform analizelor, ruptura de menisc nu s-a recuperat cum trebuie, motiv pentru care este nevoit să se opereze. „Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop„, a declarat Morosanu.

Cum a intrat Moroșanu în lumea kickboxing-ului

La 36 de ani, Cătălin Moroșanu se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Sportivul are o familie fericită și a fost extrem de bucuros când s-a întors acasă din Republica Dominicană. Moroșanu a intrat în lumea sporului încă de la o vârstă fragedă. Acesta a povestit cum și-a dat seama că acest lucru că pugilismul și kickboxer-ul este menirea lui. „Nu a fost o chemare, a fost destin, mai ales că aveam 21 de ani. Am intrat în sala de kickboxing, la maestrul Mihai Constantin dintr-o întâmplare. M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță, nici nu visam că voi ajunge vreodată în primii 16 jucători din lume, mai ales că aveam un fizic nepotrivit pentru categoria grea.Dar după șase luni de sport m-am dus la o preselecție, m-au văzut organizatorii, m-au plăcut pentru umorul meu și pentru accentul moldovenesc și de acolo a început totul”, a mai spus sportivul.

Catalin Morosanu K1

Pe plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit cu Georgiana, împreună cu care are doi copii. Luptătorul K1 a cunoscut-o pe Georgiana când avea 17 ani, cunoscându-se pe Internet și s-au întâlnit în Iași. Cu toate că au avut greutăți financiare, cei doi s-au descurcat și s-au sprijinit reciproc. „Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul„, a mai spus Morosanu.

Catalin si sotia sa, Georgiana
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: