Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România: „Hai să nu ne mai comparăm sentimentele”

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România: „Hai să nu ne mai comparăm sentimentele”

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România. Zannidache este marele câștigător Survivor România 2021, iar pe parcursul emisiunii, artistul s-a bucurat de susținerea lui Alex Velea și a Antoniei. La scurt timp după desemnarea câștigătorului, iubitul Antoniei a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare.

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România: „Hai să nu ne mai comparăm sentimentele”

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România. Zannidache a rezistat șase luni în jungla dominicană, demonstrându-le tuturor cât de puternic este. Cu toate că nu a avut o copilărie ușoară, Zanni s-a născut cu un talent artistic, iar Alex Velea a fost cel care i-a oferit ajutorul și l-a luat „sub aripa lui”. Pe tot parcursul competiției Zanni a fost susținut de Antonia și Alex Velea, reușind să meargă mai departe de fiecare dată.

După ce s-a anunțat câștigătorul Survivor România 2021, Alex Velea a -postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, ridicând multe semne de întrebare. Artistul a spus câteva cuvinte la adresa celor care pretind că au fost alături de Zanni în acest concurs. „Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din «ziua 1».Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea, mândru de Zannidache

Cu toate astea, Alex și Antonia sunt mândri că Zannidache a reușit să câștige marele premiu de la Survivor România. Artistul l-a felicitat pe faimos și a declarat că Zannidache va avea parte de lucruri frumose pe viitor. „Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social”, a declarat Alex Velea. De asemenea, iubitul Antoniei l-a felicitat și pe Andrei, concurentul cu care Zanni s-a luptat în marea finală. „Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”, a mai spus Alex Velea.

După ce a primit marele premiu, Zannidache a mărturisit că vrea să investească banii într-un apartament. „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: