Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică! Mesajul subtil al artistei pentru soțul Andrei

Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică! Mesajul subtil al artistei pentru soțul Andrei

GALERIE FOTO (3) Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică!

Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică! În ultima perioadă, tensiunile dintre Cătălin Măruță și cuplul Velea-Antonia devin tot mai intense, iar acest lucru atrage curiozitatea fanilor. După ce artistul a declarat că nu se va mai împăca niciodată cu prezentatorul de la PRO TV, recent, Antonia a postat un mesaj subtil la adresa lui Măruță.

Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică! Mesajul subtil al artistei pentru soțul Andrei

Scandalul dintre Măruță, Alex Velea și Antonia se intensifică! Cătălin Măruță a declanșat un adevărat război cu Alex Velea și Antonia. Cei doi l-au acuzat pe soțul Andrei că se folosește de numele lor pentru a face audiență în emisiunea sa de la PRO TV. Recent, Antonia a postat o fotogradie pe InstaStory pe care un mesaj cu subînțeles. Unii internauți consideră că mesajul i-a fost dedicat lui Cătălin Măruță, în timp ce alții cred că este doar o coincidență. Artista a distribuit următorul mesaj, în englezăă: “Ajută-i pe ceilalți cu așteptări zero. Nu îți va veni să crezi cât de mare este recompensa. Pentru că se întoarce roata. Bunătatea este un limbaj pe care surzii îl pot auzi și orbii îl pot vedea”.

Mesajul postat de Antonia pe IG

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Velea susținea într-o emisiune tv că nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță, după ce acesta a jignit-o pe Antonia. „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta.Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi”, a declarat Alex Velea.

Alex Velea si Catalin Maruta

Cătălin Măruță, despre scandalul cu Velea și Antonia

După reacțiile lui Alex Velea și a Antoniei la adresa sa, Cătălin Măruță i-a răspuns fostului prieten, în mod indirect, printr-un mesaj scris pe pagina sa de Instagram. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt şi faze tensionate, uneori din teren vezi situaţia altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalţi, meciul pare chiar pe viaţă şi pe moarte. La final însă, bărbaţii îşi strâng mâna şi chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat şi s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruţă.

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre scandalul cu Măruță în cadrului podcast-ului moderat de Speak. Acesta a declarat că prezentatorul tv vorbește săptămânal în emisiunea sa despre el și soția sa, Antonia.

La scurt timp, Antonia a postat și ea un mesaj acid, la adresa lui Măruță. Aceasta l-a acuzat pe soțul Andrei că face campanie de denigrare la adresa ei și a lui Velea. ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: