Redactia.ro
Home » Monden » Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina. Ce crede artistul despre scuzele prezentatorului tv: „Nu ești capabil de sentimente sincere”

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina. Ce crede artistul despre scuzele prezentatorului tv: „Nu ești capabil de sentimente sincere”

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina. Scandalul dintre cei doi a luat proporții și se pare că nu se va finaliza prea curând. După ce Cătălin Măruță și-a prezentat scuzele public față de Alex Velea, iubitul Antoniei a reacționat. Ce spune artistul despre gestul fostului lui amic?

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina. Ce crede artistul despre scuzele prezentatorului tv: „Nu ești capabil de sentimente sincere”

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se termina. Alex Velea și Antonia s-au declarat nemulțumiți de faptul că prezentatorul Cătălin Măruță i-ar fi pus într-o lumină proastă, în repetate rânduri. După ce artistul a vorbit într-un podcast despre fostul lui prieten, menționând că vrea doar să-i strice imaginea. În urmă cu câteva săptămâni, Antonia îl apostrofa pe moderatorul de la Pro tv, iar acum, Velea a reacționat la mesajul pe care Măruță la postat pe rețelele de socializare, cerându-și scuze.

Vedeta de la tv a spus în mesajul său că la sfârșitul scandalului, el și Alex Velea își vor strânge mâna. Ei bine, se pare că lucrurile nu vor sta deloc așa. Iubitul Antoniei i-a dat o replică prezentatorului tv, precizând că nu va exista nicio urmă de împăcare. „Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a spus Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Alex Velea nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță

Mai mult, Alex Velea este de părere că soțul Andrei a făcut totul pentru a câștiga atenție, mentionând că nu vrea să mai audă de el. Dacă în trecut obișnuiai să fie prieteni și să fie invitat în emisiunea lui Măruță, Alex Velea și Antonia nu vor să mai vorbească cu acesta. „Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai spus Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: