Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță a lipsit din platoul emisiunii sale. Care a fost motivul: ”Eva este tare emoționată”

Cătălin Măruță a lipsit din platoul emisiunii sale. Care a fost motivul: ”Eva este tare emoționată”

Emisiunea ”La Măruță” nu l-a avut, joi, pe Cătălin Măruță în rol de prezentator, ci pe Radu Ciucă, asistentul său. Telespectatorii s-au întrebat care este motivul.

Cătălin Măruță a lipsit din platoul emisiunii sale. Care a fost motivul: ”Eva este tare emoționată”

Pentru a nu-și ține prea mult fanii în suspans, Cătălin Măruță a intrat în direct, și a explicat motivul pentru care nu este prezent la prezentarea emisiunii sale. Fiica sa, Eva, a terminat ultimul an de grădiniță, iar din toamnă va intra la școală. Pentru că momentul este unul semnificativ pentru familie și mai ales pentru Eva, Cătălin Măruță a ținut să-i fie alături celei mici în ziua cea mare. La un moment dat, Eva a crezut că tatăl ei a rămas fără loc de muncă, potrivit playtech.ro.

„Nu am rămas fără job, tot la job sunt și aici.”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: ”Într-o viață, cu toții avem momente de neratat”

După ce a intrat în direct, Cătălin Măruță a pus o poză cu fiica lui, alături scriind un text emoționant despre Eva. Mezina familiei Măruță s-a pregătit meticulos pentru ultima serbare la grădiniță. Și-a ales ținuta și și-a făcut bucle. Cătălin Măruță le-a mulțumit colegilor de la Protv pentru că l-au înțeles de ce a ales să lipsească. ”Azi e o zi multă, multă fericire”, a mai punctat îndrăgitul prezentator.

„Într-o viață, cu toții avem momente de neratat. Astăzi eu am parte de unul: fetița mea are serbare la grădiniță. Este ultima zi acolo, din toamnă începe școala! Eva este tare emoționată (dar nu mai mult decât noi!), și-a făcut și bucle, s-a gândit cum să se iîmbrace. Sunt mândru că mi-am dat seama că nu pot lipsi de la eveniment și foarte recunoscător pentru că am o echipă de nota 10 care m-a ajutat și împreună am găsit soluții ca în prima parte a emisiunii să nu fiu în platou, ci la serbare, cu familia mea. Azi e o zi cu multă, multă fericire!”, a transmis Cătălin Măruță pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: