Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. „Calcă pe cadavre”

Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. „Calcă pe cadavre”

Alex Velea se află într-un conflict aprig cu Cătălin Măruță. Artistul a fost prezent în cadrul podcastului lui Speak unde a abordat și subiectul conflictului pe care el și Antonia îl au cu prezentatorul TV.

Alex Velea a vorbit despre conflictul pe care îl are cu Măruță

Alex Velea a precizat că nu există emisiune în care prezentatorul să nu pomenească numele lui și a soției sale, Antonia. Cântărețul este deranjat de faptul că Măruță îi cheamă rudele fostei sale soții pentru a-l vorbi de rău. Un al aspect care l-a supărat pe Alex Velea a fost faptul că prezentatorul i-a sunat mama pentru a discuta cu ea pe tema conflictului dintre cei doi.

Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu„, a declarat Alex Velea.

Nici Antonia nu l-a iertat pe Măruță

Antonia este și ea foc și pară pe Cătălin Măruță. Artista și-a exprimat opinia despre prezentator în mediul online. Cântăreața îl acuză pe prezentator de faptul că acesta încearcă să facă audiență cu orice preț și că s-a săturat ca numele ei și al familiei ei să fie subiect de presă în toate edițiile emisiunii lui.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină.„, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: