Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță: ”Obsesia domnului de a menționa numele meu”

Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță: ”Obsesia domnului de a menționa numele meu”

GALERIE FOTO (4) Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță

Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță. În ultima perioadă,  moderatorul tv a pus diferite întrebări în emisiunea sa despre Alex Velea și Antonia, iar acest lucru o deranjează pe artistă. Recent, Antonia a răbufnit la adresa moderatorului de PRO tv. Ce i-a transmis artista?

Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță: ”Obsesia domnului de a menționa numele meu”

Antonia, reacție dură la adresa lui Cătălin Măruță. ESte considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și a reușit să stea mereu departe de scandaluri. Însă, Antonia nu a mai suportat și a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță. Artista este supărată pentru că soțul Andrei menționează de fiecare dată numele ei și al lui Alex Velea în diverse întrebări din emisiunea sa. Iubita artistului a postat un mesaj dur la adresa prezentatorului tv, menționând că s-a săturat ca acesta să se folosească de numele ei și al partenerului ei. Antonia spune despre soțul Andrei că își dorește să facă audiență pe spatele lor, fiind de părere că Măruță a creat o obsesie pentru ea și Alex Velea.

Mai mult, cântăreața susține că Măruță le-ar căuta reacția, dar, ”se face mai mult de râs”. ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

În continuare, Antonia i-a pus la punct și pe cei care au răspunsuri negative atunci când sunt întrebați de ea sau de Alex Velea. Artista este de părere că aceștia sunt oameni frustrați față de persoana lor. Cu toate astea, vedeta nu-și poate explica de ce Măruță îi alege mereu pe ei doi dintre toate persoanele publice. ”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a continuat iubita lui Alex Velea în mesajul său.

Mesajul postat de Antonia la adresa lui Maruta

Ce a spus Randi despre Alex Velea

Randi și Alex Velea au avut câteva replici dure, după ce fostul component al trupei Morandi l-a ironizat pe iubitul Antoniei pentru că a dat startul trapanelelor. ”Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi.

La scurt timp Antonia a reacționat.”Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…” Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a scris Antonia pe rețelele de socializare.

Invitat în emisiunea lui Măruță, Randi și-a spus adevărul despre cuplul Velea-Antonia. Artistul l-a caracterizat pe iubitul Antoniei, menționând trei defecte ale acestuia. „Scund ca să nu mă bag din prima în gura lupului. Impulsiv, încerc să găsesc ceva să nu îl deranjeze. Deci n-am voie să zic nimic de statură. Păi dacă nu îl cunosc așa bine. Deci, impulsiv. Pot să zic că a intrat prea devreme în manele și (…) dar nu îl cunosc așa bine și poate arogant uneori. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: