Redactia.ro
Home » Monden » Din ce a câștigat Antonia primii bani, înainte să devină cântăreață. Puțini știu asta despre iubita lui Alex Velea

Din ce a câștigat Antonia primii bani, înainte să devină cântăreață. Puțini știu asta despre iubita lui Alex Velea

Antonia are tot ce își dorește! Artista se bucură acum de o familie împlinită și o carieră de succes, care îi aduce venituri pe măsură! Însă din ce a câștigat Antonia primii bani, înainte să devină cântăreață? Puțini știu asta despre iubita lui Alex Velea.

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, atât pentru frumusețea, cât și pentru muzica ei. S-a bucurat de succes și dincolo de granițele țării, după colaborările sale cu artiști internaționali, precum Faydee.

Însă nu a fost dintotdeauna așa. Iubita lui Alex Velea și-a câștigat primii bani peste ocean, acolo unde a copilărit.

De mica, Antonia a cochetat cu lumea muzicii, însă fără să cânte. Prima ei apariție a fost într-un videoclip al unor rapperi americani, pe post de model de figurație.

Antonia, model în Statele Unite

De la 5 ani, Antonia a locuit în Statele Unite ale Americii, împreună cu părinții ei. Copilăria și adolescența și-a petrecut-o în statul Utah, acolo unde a terminat școala.

A fost remarcată imediat pentru frumusețea ei, așa că a devenit fotomodel. A ajuns destul de repede să lucreze ca imagine pentru companii mari, cum sunt Ford sau Lenz.

Deci Antonia și-a câștigat primii bani cariera de fotomodel de peste ocean. Cu siguranță putea continua cu success în domeniu, însă i-a plăcut mai mult muzica.

Și chiar dacă se ocupă de muzică, nu a renunțat la a fi model. În urmă cu ceva timp, a fost imaginea unei campanii pentru încălțăminte a celor de la Benvenuti și o vedem la TV în reclamele unui brand autohton de bijuterii, Teilor, iar acestea sunt doar două exemple.

Antonia, despre copilăria în America

Antonia povestește mereu cu mare bucurie despre copilăria în America. Într-un interviu la Antena Stars, Antonia a mărturisit că în copilărie era năzdrăvană și mereu ajungea acasă cu acele “semne de bună purtare”.

„Chiar eram năzdrăvană. Nu vreau să mă laud, dar chiar am fost un copil bun și ascultător și nu aveam stare. Făceam prostioare. Mereu ajungeam acasă lovită, în genunchi, în barbă, în cot. O dată, o împingeam pe o colegă în leagăn la școală și mi-a venit leagănul în față, mi-am spart buza, tot felul de din astea”, a dezvăluit Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: