Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea i-a adus acuzații grave, dar Cătălin Măruță i-a răspuns. Ce a spus prezentatorul

Alex Velea i-a adus acuzații grave, dar Cătălin Măruță i-a răspuns. Ce a spus prezentatorul

Nu este un secret că între Cătălin Măruță și Alex Velea cu Antonia există un scandal cu scântei. Antonia și Alex Velea i-au adus acuzații grave prezentatorului și nu au ratat nicio ocazie să îl atace public. Cătălin însă a vrut să fie un om corect și să facă pace cu artiștii.

Ce mesaj i-a transmis Cătălin Măruță lui Alex Velea

Cătălin Măruță a publicat o fotografie din tinerețe cu Alex Velea la care a atașat un mesaj adresat artistului. Acest lucru s-a întâmplat chiar după ce Alex Velea a fost prezent în cadrul unui podcast în care i-a adus mai multe injurii lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul a precizat în mesajul adresat artistului că acestea sunt doar niște faze tensionate și că bărbații adevărați la final își strâng mâna și se apreciază mai apoi. Internauții prezenți al postarea lui Cătălin au fost mulți la număr și majoritatea l-au apreciat pe prezentator pentru răspunsul dat.

În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul publicat de Cătălin Măruță.

Ce a spus Alex Velea despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak

Alex Velea a precizat că nu există emisiune în care prezentatorul să nu pomenească numele lui și a soției sale, Antonia. Cântărețul este deranjat de faptul că Măruță îi cheamă rudele fostei sale soții pentru a-l vorbi de rău. Un al aspect care l-a supărat pe Alex Velea a fost faptul că prezentatorul i-a sunat mama pentru a discuta cu ea pe tema conflictului dintre cei doi.

Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu„, a declarat Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: