Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bani s-a întors Zanni acasă după ce a câștigat Survivor România 2021! O parte din ei vor fi impozitați

Cu câți bani s-a întors Zanni acasă după ce a câștigat Survivor România 2021! O parte din ei vor fi impozitați

Zanni a câștigat Survivor România 2021! Cu câți bani s-a întors artistul acasă

Zanni a câștigat finala Survivor România 2021 și s-a ales cu o sumă uriașă de bani de pe urma marelui trofeu. Iată cu câți bani a plecat artistul acasă! 

Zanni a câștigat Survivor România 2021! Cu câți bani s-a întors artistul acasă

Survivor România 2021 s-a terminat oficial, iar marele căștigător este Zannidache. Tânărul a intrat în posesia trofeului și a marelui premiu în valoare de 250.000 de lei pus în joc de producătorii reality-show-ului, bani care vor fi impozitați, conform legii.

Zanni a petrecut șase luni în sălbăticia din Republica Dominicană, iar acum a reușit, la votul publicului, să câștige Survivor România 2021 și să pună mâna pe o sumă de bani impresionantă, aproximativ 50.000 de euro, adică marele premiu. Tânărul artist a fost singurul care a concurat încă de la începutul emisiunii, respectiv din luna ianuarie. În tot acest timp, Zanni a fost plătit pentru filmările din Dominicană în fiecare săptămână de concurs, contractul lui ajungând la o valoare impresionantă de-a lungul celor 27 de săptămâni mai exact.

Săptămânal, Zanni încasa 1.800 de euro, adică aproximativ 8.800 de lei, după cele șase luni de Survivor, Faimosul a ajuns să câștige peste 238.000 de lei, scrie fanatik.ro. La această sumă se adaugă, în fapt, și marele premiu de la Survivor România 2021, în valoare de 250.000 de lei, cea ce înseamnă că Zanni ajunge la un total de aproape jumătate de milion de lei.

Câți bani vor fi impozitați de stat

Suma colosală strânsă de Zanni de-a lungul celor șase luni la Survivor România 2021 va fi impozitată de statul român, conform legii. Astfel că, potrivit sursei citate, din suma aproximativă de 488.000 (doar premiile sub 600 de lei nu sunt impozabile) se scad 600 de lei, iar din venitul net dobândit ulterior se reține 10%.

Impozitul pe care Zanni va fi nevoit să îl dea statului român arată că Faimosul va fi mai sărac cu peste 48.750 de lei, ei încasând, de fapt, puțin peste 438.500 de lei. Cu toate acestea, Zanni va rămâne cu peste 85.000 de euro, suficienți pentru ca Faimosul să își cumpere o casă sau să imvestească în muzică, așa cum își dorea.

Imediat după ce a câștigat finala Survivor România 2021, Zanni a vorbit despre ce vrea să facă cu banii pe care i-a câștigat, recunoscând că își dorește să cumpere un apartament și, astfel, să se mute din căminul în care a locuit până să ajungă la Survivor România 2021.

”Recunoștință maximă, omul fără oameni e zero, le spun oamenilor de acasă, că m-au ajutat să-mi cumpăr apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr, o să mă gândesc la oamenii de acasă”, a declarat Zanni după ce a fost anunțat ca marele câștigător al Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: