Redactia.ro
Home » Știri » Zborul de Adio pentru Donald Trump în AIR FORCE ONE. Unde a decis să se ascundă președintele SUA în ultima zi a mandatului

Zborul de Adio pentru Donald Trump în AIR FORCE ONE. Unde a decis să se ascundă președintele SUA în ultima zi a mandatului

Donald Trump va face ultima sa călătorie la bordul avionului prezidențial, cu câteva ore înainte de instalarea la Casa Albă a lui Joe Biden. Miercuri, 20 ianuarie, este ziua cea mare pentru Staele Unite. Donald Trump va face schimb de ștafetă cu Joe Biden. 

 

Zborul de Adio pentru Donald Trump în AIR FORCE ONE

Miercuri, 20 ianuarie, este ziua cea mare pentru Statele Unite, atunci când se va face schimbul de ștafetă între Donald Trump și Joe Biden, ultimul având programată și ceremonia de învestitură, evident, ținând cont de conflictul escaladat dintre cele două părți după alegerile pierdute și nerecunoscute de Donald Trump, cel mai controversat președinte al SUA nu va mai participa la ceremonie, așa cum este și normal.

Presa americană a oferit mai multe detalii despre ceea ce intenționează Donald Trump să facă. Astfel, cu puțin timp înainte ca Joe Biden să preia puterea la Casa Albă, Trump va putea apela pentru ultima dată la avionul prezidențial devenit eclebru Air Force One, cu care va zbura de la Washington la Miami. Mai precis, președintele american va zbura în compelxul privat Mar-a-Lago, care îi aparține de mult timp.

 

Donald Trump nu va participa la ceremonia de învestitură a lui Biden

Deși a devenit o obișnuință ca președintele în exercițiu să fie de față la depunerea jurământului de învestitură a succesorului său, Donald Trump a declarat că nu va participa la momentul în care Joe Biden va prelua puterea.

Pentru toţi cei care aţi întrebat, nu mă voi duce la Ceremonia de Învestitură din 20 ianuarie”, a anunţat recent Trump pe Twitter.

Totuși, vicepreședintele în exercițiu Mike Pence a anunțat că va participa la ceremonia de învestitură a lui Biden. În momentul în care Donald Trump a depus jurământul, la ceremonie au participat, printre alții, Hillary Clinton împreună cu soțul ei, fostul președinte democrat Bill Clinton, la nici două luni după înfrângerea electorală a fostului secretar de stat Hillary Clinton și după o campanie destul de înverșunată.

Până în acest moment, doar trei președinți, John Adams, Andrew Johnson și John Quincy Adams au ales să nu participe la ceremonia de învestitură a succesorilor săi, și niciunul în ultimul secol.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: