Redactia.ro
Home » Știri » Zece ani de la moartea Mădălinei Manole. Declarațiile șocante ale tatălui artistei

Zece ani de la moartea Mădălinei Manole. Declarațiile șocante ale tatălui artistei

GALERIE FOTO (6) Zece ani de la moartea Madalinei Manole

Zece ani de la moartea Mădălinei Manole. Astăzi se împlinesc zece ani de la moartea uneia dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste din România, Mădălina Manole.

Cântăreața a lăsat în urmă cu copil și doi părinți îndurerați care nu s-au împăcat niciodată cu gândul că fiica lor s-a sinucis.

Zece ani de la moartea Mădălinei Manole

În urmă cu zece ani, mai exact pe 14 iulie 2010, o veste tristă avea să șocheze întreaga Românie. Cântăreața Mădălina Manole a murit chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, după ce soțul acesteia a găsit-o fără suflare în locuința lor.

Artista și-a pus capăt zilelor, înghițind 400 ml de Furadan, un pesticid extrem de puternic, care a ucis-o în doar câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea și aveau împreună un băiețel de numai un an.

Deși soțul artistei a chemat ambulanța, medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să confirme decesul. Nu era pentru prima dată când Mădălina ar fi încercat să-și ia viața, aceasta fiind cea de-a patra tentativă.

După moartea artistei, Petru Mircea și părinții artistei s-au războit pentru copilul Mădălinei, în cele din urmă soțul artisei luând decizia de a-i nu-i lăsa pe socrii săi să-și mai vadă nepotul.

Petru Mircea și-a crescut singur fiul, acum în vârstă de 11 ani, fiind ajutat și de părinții săi.

Declarațiile șocante făcute de tatăl Mădălinei Manole

Părinții Mădălinei Manole s-au luptat ani la rând pentru a-și vedea nepotul crescând, dar în zadar. În urmă cu trei ani, Eugenia Manole, mama artistei a murit, după o luptă îndelungată cu cancerul, nereușind să-și mai vadă nepotul.

Tatăl Mădălinei a rămas singur în lupta pentru nepotul său. În urmă cu zece ani, Ion Manole nu și-a pierdut doar fiica, ci și nepotul.

Acum, tatăl artistei spune cu lacrimi în ochi că nu și-a putut vedea nepotul de 10 ani. „L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea‘, a mai precizat Ion Manole.

Moartea Mădălinei Manole le-a întristat viețile familiei și apropiaților, care nu reușesc să înțeleagă de ce artista a decis să-și pună capăt zilelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: