Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Zece vedete care și-au distrus chipul prin operațiile estetice. Sunt de nerecunoscut!

Zece vedete care și-au distrus chipul prin operațiile estetice. Sunt de nerecunoscut!

Top zece vedete care si-au distrus chipul prin operatiile estetice

Operațiile estetice le-au făcut să arate de nerescunoscut. Din dorința de a arăta mereu bine s-au desfigurat și au devenit ținta criticilor și exemplu de ”Așa nu!”. Iată zece vedete pe care bisturiul le-a transformat radical.

Zece vedete care și-au distrus chipul prin operațiile estetice. Sunt de nerecunoscut

Operațiile estetice pot fi periculoase, de multe ori. Multe vedete au devenit dependente de el și așa s-au desfigurat. Dacă înainte atrăgeau toate privirile cu frumusețea lor, nu se mai poate spune același lucru și în prezent.

Priscilla Presley, fosta soție a renumitului artist Elvis Presley, putea cuceri inima oricărui bărbat, în tinerețea sa. Însă, și-a făcut multe intervenții estetice, care de-a lungul timpului i-au schimbat înfățișarea. Acum, la bătrânețe, este desfigurată din cauza lor.

Priscilla and Elvis Presley marriage: How long were Priscilla and Elvis married? | movies hot life

O altă personalitate care a apelat în mod constant la bisturiul medicului este și actrița Torri Spelling. Botoxul, acidul hialuronic, rinoplastia sunt doar unele dintre intervențiile pe care și le-a făcut cea care a interpretat-o pe Donna Martin în ”Beverly Hills, 90210”. Chipul său este umflat acum.

Tori Spelling | Plastic Surgery Disasters | Purple Clover

Actrița cu 734 operații estetice. Este vorba despre Joan Rivers, care și-a făcut una dintre operații chiar în fața camerelor de filmat, la 78 de ani. Printre modificările pe care și le-a făcut sunt: rinoplastie, injecții cu botox, modifcarea bărbiei, dar și multe facelift-uri.

Se poate mai rău de atât? Vezi 6 vedete cu operaţii estetice dezastruoase! | Străine, Vedete | Unica.ro

Următoarea personalitate este considerată un monstru. Jocelyn Wildenstein și-a dorit să fie pe placul soțului, care adoră panterele. Astfel, s-a dus la medicul estetician și a cerut numeroase intervenții pentru a semăna cu acest animal. A ajuns să arate horror, iar soțul a înșelat-o.

Cum au transformat-o operatiile estetice pe Jocelyn Wildenstein dintr-o femeie frumoasa in cea mai infricosatoare celebritate | Perfecte.ro

Kim Basinger era una dintre cele mai sexy actrite în anii 80-90. A creat vâlvă în jurul său atunci când a apărut cu chipul schimbat.

Kim Basinger Plastic Surgery: A Bad Decision? Before-After Photos | CelebritySurgeryIcon

Cândva a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Însă, Michelle Pfeiffer nu mai este văzută acum astfel după ce a căzut și ea pradă operațiilor estetice.

Michelle Pfeiffer, distrusa de operatii estetice! Cum arata la 61 de ani

 

Frații Igor și Grichka Bogdanoff, desfigurați total

Și bărbații apelează la operațiile estetice, nu doar femeile. Frații Igor și Grichka Bogdanoff s-au mutilat de-a dreptul în urma lor. Dacă înainte de intervenții cucereau inimile femeilor cu frumusețea lor, iată că acum toate fug de ei.

În urmă cu câțiva ani erau cei mai râvniți bărbați din lume, dar acum sunt mutilați de operațiile estetice

Donatella Versace este și ea un exemplu de ”Așa nu!”. Designerul italian este criticată și ironizată în prezent din cauza aspectului fizic. Frumusețea naturală de altădată i-a dispărut și acum arată ca un monstru.

Donatella Versace este total schimbată! Cum au transformat-o operațiile estetice de-a lungul anilor

Actrița Nicole Kidman se încadrează și ea pe lista operațiilor estetice nereușite. Privirea cu care cucerea inima oricărui bărbat, a dispărut.

Nicole Kidman, deformata de operatiile estetice. Ce alte vedete de la Hollywood sunt de NERECUNOSCUT

Ashley Judd și-a făcut, la fel, numeroase operații estetice. Însă, actrița neagă că și-a făcut vreodată vreo operație estetică.

People Are Bullying Ashley Judd Over Her 'Puffy' Face In Recent Appearance

Colegii și prietenii mei m-au încurajat să ies în față și să mă apăr. Acuzațiile precum că m-aș fi operat sunt urâte, și misogine în același timp. Multe fete suportă critici în moduri atât de revoltătoare, cât și subtile: atacul asupra imaginii corpului nostru, hipersexualizarea fetelor și a femeilor și degradarea ulterioară a sexualității noastre în timp ce parcurgem deceniile și obiectivarea generală neîncetată. Suntem descrise si detaliate, fetele si corpurile ne sunt analizate si comentate pe bucati, valoarea ne este stabilita in functie de aceasta reducere a personalitatii noastre la simplul aspect fizic”a scris actrița într-un editorial pe thedailybeast.com