Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la filmările pentru Revelion. Cine se numără printre confirmați

Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la filmările pentru Revelion. Cine se numără printre confirmați

Situație fără precedent în showbiz. Mai mulți artiști s-au îmbolnăvit de coronavirus după filmările de Revelion, la mai multe televiziuni din România.

Mai mulți interpreți, confirmați cu COVID-19

Cel puțin patru interpreți de muzică populară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce alți zeci de artiști prezintă simptome specifice noului coronavirus, potrivit wowbiz.ro. Toți interpreții au fost prezenți la filmările pentru Revelion 2021, la mai multe televiziuni din România.

Până în acest moment, printre interpreții confirmați cu noul coronavirus se numără și Nicu Paleru, Steliana Sima, Maria Ghinea și un fost membru al trupei Haiducii, Marian, scrie starpopular.ro.Artiștii au fost prezenți la diverse televiziuni, pentru filmarea Revelionului de anul acesta. Riscul de transmitere a virusului este unul uriaș, în această situație.

Maria Ghinea a mărturisit că se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor, iar testul a ieșit negativ, motiv pentru care a mers să filmeze pentru mai multe televiziuni. interpreta a aflat, ulterior, că este infectată.

”Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a spus interpreta Maria Ghinea pentru starpopular.ro.

Cântăreții care prezintă simptome specifice COVID-19, au mărturisit că în timpul filmărilor nu au respectat măsurile de distanțare socială, că s-au îmbrățișat și au făcut poze împreună. Artiștii au afirmat că, prin altă modalitate, nu se putea realiza filmarea. Mai mult, interpreții au recunsocut că și-au asumat riscul și speră să nu fi transmis virusul, involuntar, și altor persoane.

Și fostul membru al trupei Haiducii, Marian Haiducu a fost confirmat cu noul coronavirus.

”Încep să-mi revin, am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am mai avut niciodată și stări subfebrile. Am fost mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu mască. Am fost și la emisiuni pentru sărbători, dar n-aș putea să spun că am luat dintr-un loc anume. Am auzit că au fost foarte mulți infectați cu COVID-19. (…) După ce am văzut testul pozitiv, m-am izolat în casă și am luat vitamine, fără azitrox”, a declarat artistul pentru sursa citată.

Printre persoanele confirmate în urma participării la mai multe emisiuni s-ar număra și  Steliana Sima. Artista a refuzat să ofere vreo declarație cu privire la starea ei de sănătate, până în acest moment. Mai mult, Steliana Sima nu a confirmat în mod public informația că ar fi infectată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: