Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de mașini au fost filmate pe contrasens, pe autostrada A2 și A4. Poliția caută șoferii

Zeci de mașini au fost filmate pe contrasens, pe autostrada A2 și A4. Poliția caută șoferii

Zeci de mașini au fost filmate pe contrasens, pe autostrada A2 și A4. Poliția caută șoferii

Mai mulți șoferi au fost surprinși conducând pe contrasens, pe autostrada A2 și A4, în apropiere de Constanța. Poliția îi caută acum pe șoferii responsabili.

Zeci de mașini au fost filmate pe contrasens, pe autostrada A2 și A4

Un șofer care mergea pe sensul Constanța – București a surprins întâmplarea extrem de neobișnuită de pe autostrada A2 și A4. Câţiva şoferi n-au mai ţinut cont de niciun fel de regulă şi au pornit spre mare pe contrasens. Unii pe banda de urgenţă, alţii chiar pe banda întâi.

În imagini se văd cel puțin 20 de maşini care circulă pe contrasens, spre disperarea şoferilor care se îndreptau regulamentar spre Bucureşti. Explicaţia a fost la fel de halucinantă precum gestul în sine: şoferii s-au temut că pe sensul spre Constanţa ar putea exista un blocaj.

Poliţiştii au deschis o ancheta, iar şoferii identificaţi în baza imaginilor vor rămâne cel puţin două luni fără permisul de conducere.

Polițiștii fac cercetări după apariția filmulețului

Poliţiştii au anunțat că fac cercetări după apariţia în mediul online a unor imagini în care mai mulţi şoferi întorc pe Autostrada A2 şi circulă pe contrasens, majoritatea pe banda de urgenţă, dar câţiva o fac şi pe banda întâi.

Poliția Județeană Constanţa a anunţat, luni seară, că poliţiştii vor face identificarea şoferilor respectivi, iar apoi vor fi luate măsuri împotriva lor.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa, conform News.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: