Redactia.ro
Home » Monden » Zi importantă pentru Ana Maria și Marius de la „Insula Iubirii”. Fanii s-au grăbit să-i felicite atunci când au văzut ce imagine a publicat fosta concurentă

Zi importantă pentru Ana Maria și Marius de la „Insula Iubirii”. Fanii s-au grăbit să-i felicite atunci când au văzut ce imagine a publicat fosta concurentă

GALERIE FOTO (2)

Dacă perechea formată din Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan nu a rezistat trecerii timpului după revenirea în România, iată că alți foști concurenți de la „Insula Iubirii” par să aibă mai mult noroc. Ana Maria Măriuță și Marius Budin au împlinit doi ani de relație, prilej cu care fosta concurentă a scris un mesaj duios pe contul personal de Instagram, în dreptul unor fotografii de cuplu.

Ce mesaj a distribuit Ana Maria Măriuță. Fanii au fost înduioșați

Ana Maria Măriuță este extrem de activă pe platformele de socializare de la încheierea participării sale în emisiunea „Insula Iubirii”. Ea își ține constant fanii la curent cu evenimentele pline de bucurie din viața sa. Recent, fosta concurentă a împărtășit cu internauții că ea și Marius Budin au sărbătorit al doilea an de relație. Iată ce a publicat!

Pe pagina personală de Instagram, Ana Maria a distribuit câteva imagini de cuplu și a dezvăluit fanilor că ea și Marius împlinesc doi ani de relație. „Deja 2 ani de când formăm un cuplu ❤️”, a scris fosta concurentă în descrierea postării pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ana Maria și Marius Budin au planuri mari de viitor

Relația dintre Ana Maria și Marius este și mai puternică în urma participării la emisiunea matrimonială de la Antena 1, iar cei doi au planuri mari de viitor. Spre exemplu, cuplul dorește să-și construiască propria casă în care să-și întemeieze o familie.

Cu o lună în urmă, Ana Maria Măriuță a oferit informații despre locul în care ea și Marius Budin s-au stabilit după întoarcerea lor de la Insula Iubirii. Ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii ei, care au avut numeroase întrebări legate de situația lor. Ana Maria a explicat că locuiesc în prezent în Austria, dar că au planuri de a se muta în România după finalizarea construcției casei pe care și-o doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: