Redactia.ro
Home » Monden » Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică. Se împlinesc 17 ani de la moartea interpretului

Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică. Se împlinesc 17 ani de la moartea interpretului

GALERIE FOTO (3) Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică.

Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică. Celebrul artist s-a stins din viață pe 19 octombrie 2004, în urma unei lupte aprige cu o boală gravă. Fiul său, Florin Vasilică a vorbit despre tatăl său cu mare emoție.

Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică. Se împlinesc 17 ani de la moartea interpretului

Zi tristă pentru familia lui Liviu Vasilică. Pe 19 octombrie 2004, familia lui Liviu Vasilică avea să trăiască cea mai neagră zi. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urma unei boli grave de care suferea. Vestea morții artistului i-a șocat pe prietenii și colegii acestuia. Familia artistului nu va uita niciodată ziua în care acesta a plecat dintre noi.

Florin Vasilică, fiul cântărețului, a vorbit despre această perioadă, declarând cu emoție că a încercat să-i păstreze numele viu. ”E normal ca atunci când sunt datele acestea cu semnficații, data de 19 octombrie, atunci când tata a părăsit această lume să-mi vină toate gândurile a tot ce s-a întâmplat în acești 17 ani de când a plecat el.Eu încerc să fac tot posibilul și să duc mai departe tot ce el a început, așa cum el mi-a spus acest lucru înainte cu ceva timp ca el să dispară din această lume. Țin foarte mult la a nu fi dat uitării tatăl meu, încercăm să păstrăm muzica lui vie în emisiuni, spectacole, evenimente, spectacole”, a spus Florin Vasilică la Antena Stars.

De asemenea, Florin a povestit că a știut cu câteva zile înainte că tatăl său va muri. Cu toate astea, vestea morții a picat ca un trăsnet pentru familia lui, dar Florin se bucură că a reușit să-i ducă muzica mai departe. ”Nu o să neg faptul că eu mi-am dat seama cu câteva zile înainte ce o să se întâmple cu tata, că șansele vor fi minime, nu știam foarte bine ce se va urma. Mi-am dat seama că va trebui să duc mai departe tot ce a făcut el, să aduc aminte de el, să nu fie dat uitării așa cum noi românii avem obiceiul să dăm uitării valorile pe care le-am pierdut.Tata mi-a insuflat tot ceea ce trebuia să-mi insufle el, astfel că în momentul în care s-a produs șocul pe care l-am trăit, după aceea am știut exact ceea ce aveam de făcut deoarece și-a așezat lucrurile foarte bine în timpul vieții”, a mai spus el.

Ce semn a primit Florin de la tatăl său

Florin este sigur că părintele său îl susține din cer și din acest motiv a reușit să fie puternic în tot acești ani. ”Cel mai frumos semn pe care l-am primit de la tatăl meu în toți acești 17 ani e faptul că simt că suntem susținuți de acolo de unde este. Consideră că fără sprijinul lui spirtual, de acolo de unde, n-aș fi putut trece peste luptele pe care le-am dus pentru a păstra vie memoria lui”, a mai spus el la Antena Stars.

Pe 2 iulie, Liviu Vasilică ar fi împlinit 71 de ani. În urmă cuu doi ani, Florin posta un mesaj emoționant de ziua tatălui său. „Astăzi, tata ar fi împlinit 69 de ani… Mă rog pentru el ca, acolo unde este, sufletul lui să fie împacat pentru că oamenii l-au iubit foarte mult… Dumnezeu să te aibă în paza Sa!„, a scris Florin Vasilică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: