Redactia.ro
Home » Știri » Zile libere de la stat în 2020. Când vor mai fi românii liberi până la finalul acestui an

Zile libere de la stat în 2020. Când vor mai fi românii liberi până la finalul acestui an

Zile libere 2020

Anul 2020 este aproape pe sfârșite, astfel că românii sunt foarte interesați să afle câte zile libere mai au, de fapt și când pot să se bucure de timp liber petrecut cu familia.

Câte zile libere mai au muncitorii din România în 2020

În total, în țara noastră au fost date de către Guvern nu mai puțin de 15 zile libere. Până la finalul acestui an, mai sunt doar patru zile libere de la stat de care ne putem bucura, luând în considerare că suntem deja aproape de ultimele trei luni ale anului.

Iată despre ce zile este vorba. Astfel, mai sunt doar patru zile care sunt stabilite prin lege drept liber de la stat pentru toți angajații români. Totuși, există și un motiv de bucurie, pe lângă faptul că se apropie sărbătorile de iarnă când muncitorii sunt liberi. Este vorba despre faptul că în luna noiembrie vom avea parte de o minivacanță, pentru că ultima zi din noiembrie este liber legal, pentru că are loc sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul României, iar pe data de 1 decembrie este Ziua Națională a României.

Când sunt următoarele zile libere legale în țara noastră

În acest an, ziua de 30 noiembrie va fi într-o zi de luni, iar 1 decembrie va cădea marți, așa că românii vor avea un weekend prelungit de nu mai puțin de patru zile.

Cum luna octombrie nu are nicio sărbătoare care să fie atestată cu liber legal pentru angajați, românii mai au ceva de așteptat până la următoarele zile libere, mai ales că acestea sunt abia la finalul lunii noiembrie. Totuși, până atunci aceștia se pot bucura de timpul liber în weekend, pentru că majoritatea angajaților au parte de zilele de sâmbătă și duminică libere.

Și primele două zile de Crăciun sunt libere legale, așdar românii vor fi liberi și pe 25 și 26 decembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: