Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri inedite despre Adrian Mutu: „Era bolnav de petreceri”

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri inedite despre Adrian Mutu: „Era bolnav de petreceri”

GALERIE FOTO (5) Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri inedite despre Adrian Mutu

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri inedite despre Adrian Mutu. Atacantul de la AC Milan a scris în cartea sa biografică despre Adrian Mutu. Fotbalistul suedez a jucat un an alături de Briliant la Juventus.

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri inedite despre Adrian Mutu: „Era bolnav de petreceri”

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai puternici jucători de fotbal din lume. În prezent, suedezul joacă pe post de atacant la AC Milan, dar în 2005 acesta a jucat alături de Adrian Mutu la Juventus. Cei doi au fost apropiați, iar suedezul în vârstă de 40 de ani a scris despre el în cartea sa biografică „I am Zlatan”. Starul suedez și-a amintit de timpul petrecut alături de Adrian Mutu, menționând că nu se plictisea deloc cu el.

„Am petrecut mult timp cu Mutu la Juve. Stăteam în aceeaşi cameră în hoteluri şi în cantonamente şi nu m-am plictisit deloc alături de el. Vorbea italiana şi ştia tot ce mişcă acolo, m-a ajutat mult. Tipul era un mare petrecăreţ. Ce poveşti avea! Îl ascultam şi muream de rîs la poveştile lui. Era bolnav!”, a scris Zlatan Ibrahimovic despre Mutu, în cartea sa.

De asemeneam, Zlatan și-a adus aminte de momentul în care Adrian Mutu consuma droguri. „La Chelsea a trăit într-un party continuu, dar nu i-a mers prea mult. L-au prins dopat, a fost concediat de club, apoi suspendat şi aruncat într-un proces cu multe milioane de euro. Cît am stat împreună, Mutu era sub tratament. Calm şi «curat» după povestea cu drogurile. Ne-am amuzat de acele momente”, a mai spus atacantul de la AC Milan.

Adrian Mutu, poveste amuzantă cu Zlatan Ibrahimovic

Mutu declara în urmă cu ceva timp că rezultatele lui Zlatan sunt datorate pregătirii meticuloase pe care o practică suedezul. Briliantul și-a adus aminte de un episod amuzant, petrecut în 2016, când se afla la ASA Târgu Mureș. Atunci Ibrahimovic se afla în România, la vânătoare, dar Mutu nu s-a întâlnit atunci cu el. Cu toate astea, multe lume i-a bătut la ușă fotbalistului și îi cereau să îl cheme pe Zlatan pentru a face o poză cu el.

”Atunci, eram la Mureş. Iar el (n.r.- Ibrahimovic) a venit pe undeva pe lângă oraş, la vânătoare. Toată lumea credea că a venit la mine, dar eu nu am nicio treabă cu vânătoarea. Nici măcar nu m-am văzut cu el. Stăteam acasă şi a venit un prieten de-ai mei la mine, a bătut la uşă: «Salut. Am venit să fac şi eu o poză cu Ibrahimovic». «Bă, nu eşti sănătos?!». «Spune-i şi tu lui Ibra să facă o poză cu mine, te rog». «Bă, băiatule, nu e Ibra la mine acasă!».Toţi credeau că el e la mine acasă.”, a povestit fostul selectioner U21.

Totodată, Adrian Mutu a povestit că în perioada în care a jucat la Juventus, dormea în cameră cu Zlatan Ibrahimovic. Acesta și-a adus aminte că Zlatan l-a trezit în miezul nopții pentru a-i spune că a avut un coșmar. Suedezul visase că Ronaldo grăsuțul este mai bun decât el. Glumă sau nu, Ibra a recunoscut în repetate rânduri că Ronaldo este idolul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: