Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia asta te va trăda numaidecât! Secretele tale nu sunt în siguranță dacă o ai printre „prieteni”

Zodia asta te va trăda numaidecât! Secretele tale nu sunt în siguranță dacă o ai printre „prieteni”

Dintre toate semnele zodiacale, Peștii sunt cel mai puțin predispuși să te trădeze! Peștii sunt fără îndoială, cel mai blând semn din zodiac. Ei pot fi puțin creduli, ceea ce i-ar face probabil să fie semnul cel mai probabil să cadă victimă trădării. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea foarte sensibile la lume și la modul în care oamenii îi tratează, ceea ce contribuie la abilitățile lor empatice. Empatia lor îi face să le fie dificil să trateze pe cineva prost, deoarece pot simți durerea provocată altora și nu le-ar plăcea să fie sursa disconfortului altcuiva.

Iată top 3 semne zodiacale care te-ar trăda numaidecât!

Capricorn

Persoanele născute sub acest semn sunt adesea neiertătoare, condescendente și orientate spre obiective. Capricornii te vor răni fără să vrea, pentru că au o viziune tunelară și își vor pune obiectivele înaintea atașamentelor emoționale față de oameni. Partea cea mai rea este că te vor trăda fără ca măcar să aibă intenția de a face acest lucru. Nu va fi nimic personal, tu vei fi pur și simplu paguba colaterală a existenței lor. Dacă vă aflați pe orbita lor, fiți atenți și încercați să nu vă apropiați prea mult.

Săgetător

Persoanele născute sub acest semn sunt adesea lipsite de răbdare, se plictisesc repede și pot fi foarte impulsive. Săgetătorii au probleme în a se angaja în anumite lucruri. În consecință, ajung adesea să își încalce promisiunile, ceea ce este, fără îndoială, una dintre cele mai grave forme de trădare. Persoanele născute sub acest semn au adesea nevoie să simtă că dețin controlul și prețuiesc libertatea lor mai presus de orice. Sincer, Săgetătorii vor trăda pe oricine într-o clipă dacă asta înseamnă că pot avea mai mult spațiu pentru a respira.

Gemeni

Persoanele născute sub acest semn de aer sunt adesea incredibil de volubile și impulsive. Dacă se ajunge vreodată la un punct în care o persoană din zodia Gemeni trebuie să decidă dacă să lupte pentru relațiile lor sau să fugă, vor alege să fugă de fiecare dată. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea cu două fețe și nu știi niciodată ce versiune a lor vei primi. Gemenii sunt, de obicei, un buchet de steaguri roșii deghizate în trandafiri. Pot mirosi la fel de dulce, dar spinii lor sunt mai ascuțiți decât orice cuțit pe care l-ai putea găsi vreodată în spate. Nici măcar nu se obosesc să aștepte până când te întorci cu spatele, ci doar vor face o țintă din inima ta în timp ce te uiți direct la ei.

Zodia Gemeni este cea care te va trăda numaidecât! Secretele tale nu sunt în siguranță dacă o ai printre „prieteni”!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: