Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia care repetă o greșeală din trecut. Va vărsa lacrimi amare

Zodia care repetă o greșeală din trecut. Va vărsa lacrimi amare

Zodia care nu își va găsi niciodată perechea! Singurătatea o urmărește toată viața

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 ne anunţă că o zodie este, de fapt, prinsă în trecut. Nostalgică, va vărsa lacrimi amare pentru repetarea greşelilor!

Cum vor fi afectate deciziile acestor nativi în prima săptămâna din luna aprilie?

Mercur în Taur începând cu 3 aprilie 2023

Veştile nu sunt prea bune pentru nativii din zodia Taur. Astrologii îi avertizează că vor repeta o greşeală din trecut, ceea ce-i va face să regrete amarnic.

După ce Mercur intra în Taur, pe 3 aprilie, urmat de o lună plină în Balanță pe 6 aprilie, vom fi „controlați” de o puternică influență venusiană în prima săptămâna din aprilie. Este vorba în principiu despre relațiile sentimentale.

Elementul central al acestei luni este eclipsa totală de soare din Berbec, care va avea loc pe 20 aprilie.

Dacă eşti în zodia Taur, s-ar putea să te simți puțin dezamăgit. Totuși, lucrurile care te-ar putea demoraliza sunt cele care te vor încuraja să fii mai bun în ziua ce urmează. Nu te lăsa afectat de micile obstacole și profită de orice oportunitate care îți apare în cale. Totul arată minunat pentru tine în lunile următoare!

În această lună, e important să acorzi mai multă atenție subconștientului tău. De asemenea, aruncă un ochi și asupra sănătății tale. Încearcă să ai mai multă răbdare cu tine. E posibil să simți nevoie de a petrece mai mult timp singur în această perioadă.

Venus se mută din Taur

Pe 11 aprilie, Venus se mută din Taur, zodia sa de domiciliu, în Gemeni. În timpul acestui tranzit, vom fi inspirați să ne schimbăm stilul de viață și să cerem mai multă libertate în relațiile intime și de prietenie.

Karma spune că toate acțiunile și deciziile pe care le-am parcurs fiecare de-a lungul vieții, ne modelează destinul din prezent. Unele semne astrologice au adunat prea multe poveri, iar în prezent, astrele anunță cele mai grele perioada din viața lor.

Ar fi bine să alegi activități mai puțin stresante și chiar să-ți permiți un interval generos de odihnă, ca să-ți revii după agitația din ultimele zile. Este important să te preocupe starea de sănătate, pe toate planurile.

Marte retrogradează de la 21 aprilie până la 15 mai 2023, marcând o perioadă în care ar fi înțelept să nu te grăbești să iei decizii în plan sentimental. Este vremea să îți faci un bilanț interior onest și să te gândești la greșelile trecutului, pentru a înțelege ce anume ai putea îmbunătăți, indiferent dacă ești încă singur sau deja implicat într-o relație.

Uneori este destul de dificil să îți dai seama ce anume îți dorești de la o relație sentimentală și ce anume ești capabil să oferi, dar retrogradarea lui Marte te inspiră și te îndeamnă să încerci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: