Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia care te minte şi te manipulează ca pe o păpuşă! E cea mai prefăcută dintre toate

Zodia care te minte şi te manipulează ca pe o păpuşă! E cea mai prefăcută dintre toate

Zodia adorată de toate soacrele! Ea este nora perfectă: harnică și deșteaptă

Fie că o numiți omisiune selectivă, poveste inventată sau minciună, nu se poate nega faptul că toată lumea minte din când în când. Nu contează dacă minți pentru a proteja sentimentele cuiva sau pentru a scăpa de un plan de weekend, toată lumea a mințit la un moment dat în viață. Cu toate acestea, există anumite persoane care scapă destul de ușor din toată situația de neadevăr, datorită abilităților lor de înșelăciune demne de Oscar.

Unii mint pentru a-i face pe alții să se simtă mai bine, în timp ce alții folosesc înșelăciunea pentru a-și proteja valoarea și stima de sine. Este important să înțelegem că nimeni nu se așteaptă cu adevărat să fii sincer tot timpul, deoarece există anumite lucruri care este mai bine să nu fie spuse. Există câteva semne zodiacale care stăpânesc arta minciunii fără cusur! Iată care este zodia care te minte şi te manipulează ca pe o păpuşă! E cea mai prefăcută dintre toate.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că știu să confecționeze minciuni extrem de fine. Datorită personalității lor duale, ei pot trece fără probleme de la un personaj la altul într-o clipită. Gemenii sunt maeștri manipulatori și te pot prinde în plasa lor de înșelăciune. Ei au chiar abilitatea stranie de a face orice lucru credibil, doar cu schimbarea personalității lor. Partea tristă este că, uneori, aceste mici (sau mari) minciuni pot scăpa din mâinile acestuia și totul se destramă ca un pachet de cărți.

Aceștia ocupă prima poziție în clasamentul zodiilor care te pot manipula ca pe o păpușă!

Balanță

Dacă ai întâlnit vreodată o Balanță, vei ști că te pot fermeca până la refuz. Sunt incredibil de manipulatori și pot fabrica o poveste din nimic. O parte din farmecul lor constă în faptul că sunt ingenioși și creativi atunci când vine vorba de a-și face treaba. Așadar, fie că vor să obțină ceva ce și-au propus, fie că nu doresc să divulge detalii din viața lor personală, Balanțele nu sunt tocmai cei mai cinstiți oameni de acolo.

Pești

Da, emoționalul Pești poate fi un adevărat șmecher atunci când vine vorba de înșelăciune. Chiar dacă la suprafață Peștii pot părea cel mai vulnerabil semn de acolo, nu vă lăsați păcăliți de inocența lor. Acest lucru se datorează faptului că emoțiile lor dictează majoritatea conversațiilor și mint pentru a părea o victimă în întregul scenariu. Dacă veți confrunta vreodată un Pești pentru modul său de a fi neadevărat, fiți pregătiți pentru blamarea victimei. Peștii știu exact ce minciuni să spună și cum să le spună pentru a obține ceea ce își doresc din aproape orice situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: