Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac chinezesc APRILIE 2019. Cum stau cu NOROCUL zodiile chinezesti?

Zodiac chinezesc APRILIE 2019. Cum stau cu NOROCUL zodiile chinezesti?

Zodiacul chinezesc APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

Zodiac chinezesc APRILIE 2019

Zodiac chinezesc Sobolan
Pot fi unii bolovani pe drum intr-o relatie importanta pentru tine, in special daca cineva (poti fi chiar tu) tinde sa tina prea multe lucruri pentru sine. Discutati deschis despre orice apare. Daca esti singur, cauti ceva mai mult decat doar idila superficiala. Tu stii ca suprafata este doar inceputul si ca este nevoie de timp sa cunosti persoana reala din spatele aparentelor. Profesional, aprilie este o luna stelara pentru tine. Daca esti rapid si alert si faci primul miscari, vei vedea ca vor fi multe oportunitati in aceasta luna. Este o recomandare totusi : Poti incepe singur, dar ai nevoie de cooperare mai tarziu.

Zodiac chinezesc Bivol
Iti sunt relatiile personale echilibrate sau sunt oamenii ingrijorati de ce unii dati mai mult decat ceilalti ? Gandeste-te la asta in aprilie si foloseste luna ca sa fixezi aspectele acestea vitale dintre a da si a primi in relatii. Noi prietenii sunt posibile daca esti in cautare de romantism. Nu e coincidenta ca o fosta prietenie este punctul cel mai bun de start. Profesional, bazeaza-te pe ratiune ca sa ai putere, urmeaza-ti vuna judecata cand esti in situatii de risc (chiar unele strategice). Sa ai in minte ca ideile pot suna rezonabil dar pot fi eronate, in special daca nu sunt ale tale.

Zodiac chinezesc Tigru
Este o luna favorabila pentru tine per ansamblu, draga Tigrule. Asteapta-te la vremuri aglomerate in relatiile tale personale. Fii organizatorul cand vine vorba de a-ti face timp sa te conectezi cu prietenii, sa te implici si chiar sa fii voluntar. Daca esti singur, compatibilitatea si comunicarea excelenta sunt in aer si te ajuta sa te indrepti spre romantism. Urca-te pe valul popularitatii. Profesional, eforturile pas cu pas nu dau niciodata gres. Ia-ti tot timpul din lume necesar pentru ce ai de facut, in special dupa ce trece Luna noua. Daca esti aproape de a atinge un obiectiv, termina pe pasi. Recompensele sunt in plan pentru tine pentru dedicarea ta.

Zodiac chinezesc Iepure
Primavara este in aer. Te trezesti spre posibilitati pentru ca Iepurii sunt mereu in contact cu anotimpurile si transformarea lor. Dupa iarna, sunt in plan reparatiile. Rezolva dificultatile din relatiile apropiate personale si vei avea povesti de succes. Daca esti singur, nu este perioada cea mai buna pentru imperechere. Sunt sanse mai mari ca cineva nu si-a inchis capitolul sentimental anterior. Asteapta. Profesional, nu lasa criticismul sa iti faca rau. Cantareste atent ca sa iti dai seama de slabiciunile de caracter ale celui ce critica si de interesele sale ascunse, cum ar fi sa creeze turbulente.

Zodiac chinezesc Dragon
„Imi plac finalurile”. Daca te-ai gandit la asta destul de mult recent, nu este timpul acum sa fii incapatanat si sa o tii pe a ta. Lucrurile intre oameni nu se termina decat cand este momentul. In schimb, manifesta interes sincer pentru a rectifica aspecte ce se tot repeta. Daca esti singur si cauti iubirea, esti increzator si determinat dar esti hotarat in caz ca cineva e interesat de tine ? Gandeste-te la asta pentru ca pot trece oportunitati pe langa tine. Profesional, aprilie nu este luna pentru viziuni de termen lung. Ai de urmarit sa te ocupi cat mai bine de lucrurile curente si de schimbarile marunte ce apar. Un semnal de alarma, sa fii atent la distragerile de atentie ce vin din partea altora si te trag de pe drumul tau.

Zodiac chinezesc Sarpe
Aprilie iti solicita o perspectiva deschisa, nu doar sa vezi lucrurile prin ochii tai si prin perceptia ta dar sa fii in stare sa le vezi si cum se vad dinspre ceilalti implicati. Viziunea lor poate sa nu se potriveasca cu viziunea ta, dar ai incredere ca exista compromis daca cu adevarat doriti sa discutati despre divergente si sa va ascultati unul pe altul. Daca cauti romantism si prietenie, alege linistea in locul efervescentei. Persoana autentica este simpla si directa. Profesional, ai de clarificat aspectele vechi inainte de a incepe ceva nou. Este o luna stelara dar implica rezolvarea multor lucruri din urma si mai putin deschiderea de noi directii.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: