Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie. Cum încep zodiile iarna?

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie. Cum încep zodiile iarna?

Zodiac chinezesc

Săptămâna 30 noiembrie-6 decembrie se anunță a fi una plină de schimbări pentru zodiacul chinezesc. De la creșteri în plan financiar, până la reușite în dragoste. Se vor ivi multe oportunități pentru fiecare zodie în parte.

Zodiacul chinezesc pentru 30 noiembrie-6 decembrie

O săptâmână plină de schimbări, așa se anunță a fi perioada 30 noiembrie-6 decembrie pentru zodiacul chinezesc. Zodiile vor avea parte de reușite în plan financiar, dar vor trebui să acorde atenție și vieții sentimentale. Multe oportunități se vor ivi în cale. 

Zodiacul chinezesc pentru sobolan 

Cei aflați sub zodia șobolan vor avea parte de bani în această săptămână. Vor începe proiecte noi și spre mijlocul săptămânii vor trebui să ia decizii importante în dragoste și în carieră. Weekend-ul va aduce surprize.

Zodiacul chinezesc pentru bivol

Săptămâna va avea un început lent. Cu toate acestea nu trebuie să te dai bătut. După mijlocul săptămânii vei acordaa atenție iubirii. Va fi precum o aventură și îți va plăcea ce simți. Bucură-te!

Zodiacul chinezesc pentru tigru

Ai grijă, programează-ți afacerile la începutul săptămânii, deoarece vei avea mai multă energie. În weekend vei avea parte de multă dragoste. Duminică chiar ai putea ieși cu partenerul la o plimbare.

Zodiacul chinezesc pentru iepure

Începutul săptămânii va fi de bun augur pentru o întâlnire amoroasă sau chiar de afaceri. Încearcă să nu faci mai multe lucruri deodată, concentrează-te pe unul singur. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți iubit și apreciat.

Zodiacul chinezesc pentru dragon

Fii cooperant și zâmbește! Deși vei avea o săptămână ocupată, trebuie să te motivezi să mergi mai departe. Sfat: dacă vrei să ai o întâlnire romantică sau de afaceri, încearcă spre sfârșitul săptămânii, îți va fi mai prielnic.

Zodiacul chinezesc pentru sarpe

Vei avea o săptămână plină de întâlniri amoroase și de afaceri. Vei avea chiar parte de o oportunitate profesională și fii mai flexibili! Trebuie să te relaxezi și adaptează-te fiecărei situații în parte. Nu lăsa grijile să pună stăpânire pe tine.

Zodiacul chinezesc pentru cal

Saptamana începe în forță, cu multe proiecte. Concentrează-te pe etape mai scurte și încearcă să-ți găsești adevărata dragoste. Nu vei regreta.Weekend-ul este ideal pentru o întâlnire romantică. Vei fi încântat cu siguranță!

Zodiac chinezesc capră /oaie

Ai sentimentul ca alții te pun în defensivă, dar nu, tu poți face față carierei tale și nu trebuie să te lași. Atenție, un coleg îți va pune o piedică. Nu te lasa păcălit si manipulat. Nu trebuie să lași pe nimeni să profite de sufletul tău bun. Învață să spui cu fermitate: ”NU!”

Zodiac chinezesc maimuță

Ridică-te și nu te da bătut! Va fi o săptămâna grea și vei întâmpina multe dificultăți. Vei fi descurajat și poți avea izbucniri nervoase. Învingătorii sunt cei care nu se dau bătuți, deși…vor fi murți care te vor seca de energie.

Zodiac chinezesc cocoș

Cocoșul va fi și el ocupat în această săptămână. Va avea multă treabă și trebuie să refuze propunerile care îl influențează în mod negativ, spun astrele.

Zodiac chinezesc câine

Câinii vor plini de încredere în forțele proprii. Vor fi cu chef de muncă și își vor face multe planuri. Dar trebuie să asculte și părerile celor din jur. Va fi o perioadă excelentă să-ți pui viața în ordine

Zodiac chinezesc mistret

Atenție la buget, nu cheltui prea mult și fii econom. Vei avea o săptămână…comunicativă și vei lua parte la multe evenimente. La un moment dat te vei simți stresat și confuz, dar păstrează-ți calmul! Actionează doar atunci când ești sigur!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: