Redactia.ro
Home » Horoscop » Când se intră, de fapt, în noul an Chinezesc? Schimbare totală în viaţa zodiilor

Când se intră, de fapt, în noul an Chinezesc? Schimbare totală în viaţa zodiilor

horoscop chinezesc

Anul 2021 va fi anul Bivolului de Metal, după cum anunță specialiștii. Iată când va începe acesta și ce le rezervă anul ce va veni cât de curând celor 12 zodii din horoscopul chinezesc.

Când începe noul an chinezesc. Ce se întâmplă cu viața zodiilor

Noul an chinezesc va începe pe data de 12 februarie, acela fiind momentul în care chinezii sărbătoresc venirea unei noi perioade, care marchează sfârșitul lui 2020, anul Șobolanului de metal. Noul an chinezesc se va încheia pe 30 ianuarie 2022, așa că va fi o perioadă lungă în care Bivolul de metal va guverna toate cele 12 zodii, el fiind cel pus în prim-plan pe tot parcursul acestui an.

Anul 2021, anul Bivolului de Metal va fi unul în care trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne atinge visurile, pentru că tot ceea ce reprezintă această zodie este statornicia, truda, sârguința. Așa că avem toate șansele pentru a putea să e atingem toate țelurile posibile în anul ce va veni.

Totodată, în 2021 trebuie să ne respectăm și să ne protejăm familia, pentru că aceasta este cle mai de preț lucru, indiferent câte am fi reușit pe plan profesional.

Horoscopul banilor pentru anul 2021, al Bivolului de Metal

Vor fi zodii care vor putea să facă avere pe parcurusl acestui an, dar, ateție, cine va reuși să câștige ceva o va face doar pe propria piele, prin sudoarea propriei frunți, căci anul 2021 nu este deloc despre câștigurile ușoare sau despre bani făcuți repede. Anul 2021, al Bivolului de Metal este cel în care sunt răsplătiți doar cei care muncesc din greu. Acum, ei vor fi, în sfârșit, recompensați.

Horoscopul familiei și relațiilor pentru anul 2021

În 2021, cum Bivolul de Metal este o zodie a casei, a protecției și a grijii, va exista multă concentrare asupra familiei. Aceasta va suferi reorganizări și vor fi chiar evenimente pe care le putem considera cumpene. Rutina pe care o știam și cu care ne-am obișnuit pe parcursul anului 2021 va dispărea pentru totdeauana, iar noi nu avem altă soluție decât să ne adaptăm acesteia. Voma junge să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, dar și pe cei din jurul nostru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: