Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 7-13 septembrie. Cele 3 zodii care au noroc uriaş

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 7-13 septembrie. Cele 3 zodii care au noroc uriaş

zodiac chinezesc

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 septembrie. Iată ce trebuie să știe pasionații de astrologie. Vor fi ceva obstacole pe care zodiile trebuie să le treacă, dar spre finalul săptămânii toate acestea vor fi rezolvate.

Zodiac chinezesc săptămânal Șobolan

Poți avea o întâlnire cu un prieten mai vechi, lucru care te bucură enorm. La mjlocul săptămânii vei trebuie să iei niște decizii pripite, care se vor dovedi a fi nu cele mai bune.

Zodiac chinezesc săptămânal Bivol

Ai tot amânat niște probleme, dar acum trebuie să le ții piept. Finalul săptămânii îți aduce o veste deosebit de bună.

Zodiac chinezesc săptămânal Tigru

Ai un început de săptămână prolific, dar, din păcate, nu va continua așa, iar spre finalul acestei săptămâni, vei primi o veste proastă de la job.

Zodiac chinezesc săptămânal Iepure

Nimic nu va fi pe placul acestora nativi din zodiacul chinezesc în săptămâna 7-13 septembrie, iar la mijlocul acesteia are loc un eveniment ce schimbă planurile multora.

Zodiac chinezesc săptămânal Dragon

Ai multe sarcini obositoare, care îți dau multe bătăi de cap. Mai bine uită pentru un moment ce se întâmplă în jur și ia o pauză de distracție.

Zodiac chinezesc săptămânal Șarpe

Te vezi chiar în mijlocul unui conflict, deși nu știi cum ai ajuns acolo, pentru că tu nu ești de partea niciunui protagonist al acestuia.

Zodiac chinezesc săptămânal Cal

Nu pune la suflet tot ce spun ceilalți, chiar dacă unele vorbe rănesc, tu trebuie să știi că ești mai presus de aceste cuvinte.

Zodiac chinezesc săptămânal Capră/Oaie

Zodiacul chinezesc arată că acești nativi se vor lupta cu niște probleme financiare, dar acestea se vor termina spre final de săptămână.

Zodiac chinezesc săptămânal Maimuță

Cineva intră pe sub pielea ta, iar ție nu îți place deloc acest lucru, așa că este posibi să tai legăturile cu această persoană.

Zodiac chinezesc săptămânal Cocoș

Nu mai ai deloc energie, chiar dacă ai multe activități ce pot fi rezolvate doar de tine. Acestea se vor intensifica spre mijlocul săptămânii, așa că trebuie să te ocupi de ele.

Zodiac chinezesc săptămânal Câine

Ai parte de mare noroc în iubire în această săptămână, așa că profită de el și fă ceva romantic pentru persoana iubită.

Zodiac chinezesc săptămânal Mistreț

Ești acuzat de intenții ascunse, deși tu știi că nu ai avut niciodată așa ceva. O să rezolvi rapid această situație.

Loading...